![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: Ulubiony mechaniki? | |||
| Komputera. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26.09% |
| Wii. | | 1 | 4.35% |
| Ps3. | | 5 | 21.74% |
| Inny. (Jeżeli inne coment) | | 1 | 4.35% |
| Multiple Choice Poll. Wyborcy: 23. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, Tytuł mówi wszystko. I'll początku, moje ulubione gry musi być "GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers". A moja ulubiona gra systemów byłoby "Xbox 360/NES" How about you? |
|
| |||
| |||
| Komputera. Jeśli zapisać mogę prawdopodobnie się Xbox 360, ale raczej upgrade mojego komputera. Może uzyskać Xbox anyway, ponieważ istnieje wiele nie mówić, że są nowe gry wychodzą na PC. Gry takie jak Gears of War 2. Widocznie to nie będzie wydana na PC powodu piractwa ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| 360 Warto dostawanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't like rearly konsole siebie, więc wybrałem PC aż
| |||
| |||
| Mój powrót bóle podczas gry na komputerze: ( |
|
| |||
| |||
| Możesz dużo mieć coś nie tak z konfiguracją czy coś wtedy, I've got a nice comfy skórzane krzesło, które mogą zmienić wysokości itp., więc można regulować tak to doskonały, so I'm zawsze dobrze. Ale tak, to prawdopodobnie nie comfy jako miły kanapa |
|
| |||
| |||
| Istnieje where I'm going wrong, mam starą tanie deskchair rodzaju można znaleźć w szkole: (. Wygląda na to, że żaden z nich na Wii, nie lubię go bardzo sobie .. Czuję to był zawód z Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Czy tylko mnie, czy są procentowe źle? 60% PC, Xbox 20%, 20% PS3, 20% inne. 120%? Tak, Wii, nie jest dobra. I grałeś go w domu moich przyjaciół. The only thing I like o to, aby dostać się do huśtawka kontroler partii w niektórych grach.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| To dlatego można wybrać więcej niż 1 rzeczy, więc 1 głos wynosi 20% (obecnie), więc jeśli ktoś głosów na 2 rzeczy, każdy uzyskać 20% |
|
| |||
| |||
| I głosował na 360 i inne, które prawdopodobnie dlaczego. |
![]() |
|
| Zakładki |