![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Favorite Jocuri System? | |||
| PC-ul. | | 16 | 69.57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26.09% |
| Wii. | | 1 | 4.35% |
| PS3. | | 5 | 21.74% |
| Alt. (Coment Dacă Alte) | | 1 | 4.35% |
| Multiple Choice Poll. Majoritate de voturi: 23. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, Titlul spune totul. Voi începe de, mea preferată jocuri trebuie să fie "GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers". Şi favorita mea de jocuri, sisteme ar fi "Xbox 360/NES" Cât despre tine? |
|
| |||
| |||
| PC-ul. Dacă aş salva sus, am putea, probabil, a lua un Xbox 360, dar ar fi destul de upgrade computerul meu. S-ar putea obţine Xbox oricum, pentru că nu există vorbim de faptul că nu sunt multe jocuri noi care ies de pe PC. Jocuri ca Angrenaje de război 2. Se pare că nu va fi lansat pe PC, din cauza pirating ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Este în valoare de 360 de achiziţie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-mi place rearly console mine, asa ca am ales PC toate mod
| |||
| |||
| Spatele meu aches când i joc de pe un PC: ( |
|
| |||
| |||
| Ai mai avea ceva în neregulă cu dumneavoastră sau ceva de genul setup apoi, am luat un frumos confortabil scaun din piele, care se pot schimba înălţimi, etc, asa ca am posibilitatea de a ajusta aceasta este atât de perfect, aşa că eu sunt mereu bine. Dar da, este, probabil, nu ca confortabil ca o canapea frumos |
|
| |||
| |||
| Nu există în cazul în care voi greşit, am un vechi ieftine deskchair la fel aţi găsi în şcoală: (. Se pare ca nici cele în Wii, i nu-i plăcea foarte mult pe mine .. Mă simt ca a fost o lăsa în jos de la Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Sunt eu, sau sunt procentele greşit? 60% PC, Xbox 20%, 20% PS3, 20% Alte. 120%? Da, Wii, nu este atat de buna. Am jucat-o de la prietenii mei casa. Singurul lucru care-mi place la el este că vei ajunge la leagăn de controler de mult, în unele jocuri.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Este pentru că aţi putea alege mai mult de 1 lucru, astfel încât 1 vot este de 20% (în momentul de faţă), astfel încât dacă cineva voturi pentru 2 lucruri, fiecare obţine 20% |
|
| |||
| |||
| Eu am votat pentru 360 & altele, asta e, probabil, de ce. |
![]() |
|
| Marcaje |