![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Obľúbený Herné systém? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Iný. (Ak Coment Ostatné) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 23. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Nadpis hovorí všetko. I'll začiatku, môj obľúbený hry má byť 'GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers'. A môj obľúbený herné systémy by mali byť 'Xbox 360/NES' A čo vy? |
|
| |||
| |||
| PC. Ak si uložiť až budem môcť zrejme dostane Xbox 360, ale radšej upgrade počítača. Xbox mohli dostať aj tak, pretože je hovoriť, že nie veľa nových hier, prichádza na PC. Hry, ako Gears of War 2. Zrejme je to nebude prepustený na PC kvôli pirátstvu ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Na 360 stojí za to dostáva |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechcem rearly konzol, ako ja, tak som si vybral PC celú cestu
| |||
| |||
| Moja chrbát bolesti aj keď hra na PC: ( |
|
| |||
| |||
| Tie majú oveľa niečo s vaším nastavením, alebo niečo, tak som dostal pekný pohodlný kožené kreslo, ktoré môže meniť výšku apod, takže si môžete upraviť tak, že je to dokonalé, a tak som vždy v pohodě. Ale áno, je to zrejme nie je tak pohodlný ako pekný kreslo |
|
| |||
| |||
| Tam, kde sa budem mýliť, som starý lacný deskchair druh by ste nájsť v škole: (. Vyzerá to, že žiadny z nich do Wii, aj to veľmi nerád sám .. Mám pocit, že to bol rozmiestnite od Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Je to len mne, alebo sú percentuálne zle? 60% PC, Xbox 20%, 20%, PS3, 20% ostatné. 120%? Áno, Wii, nie je v tom, že dobre. Já jsem to hrál na moji priatelia domu. Jediná vec sa mi páči asi je, že sa dostanete do hojdačka správca hodně v niektorých hrách.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Je to preto, že by ste mohli vybrať viac ako 1 vec, takže 1 hlasovanie je o 20% (na chvíľu), takže ak niekto hlasovanie na 2 veci, každý si 20% |
|
| |||
| |||
| Já hlasovala pre 360 a ďalšie, to je pravdepodobne dôvod, prečo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obľúbený operačný systém? | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 39 | 28. marca 2009 15:39 |
| Obľúbený USB zariadenia? | KanoakaVirus | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 3. december 2008 13:29 |
| Nový herný systém | phoeniximportersuk | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 4. apríla 2008 00:34 |
| Skontrolujte si požiadavky na systém, ako si kúpite hru. | Jase123 | PC a herné konzoly | 1 | 19. október 2007 07:44 |
| Obľúbený Broswer? | Elite technici | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 13. September 2006 16:49 |
| Thread Tools | |
| |