![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
| Виеу Полл Ресултс: Гаминг Најдражи система? | |||
| ПЦ. | | 16 | 69,57% |
| Ксбокс 360. | | 6 | 26,09% |
| Уии. | | 1 | 4,35% |
| Пс3. | | 5 | 21,74% |
| Други. (Ако Цомент Остало) | | 1 | 4,35% |
| Мултипле Цхоице Полл. Бирача: 23. Ви мај не гласати у овој анкети | |||
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, Наслов каже све. И'лл старт, Моји омиљени игре мора бити "ГуитарХеро Аеросмитх / Супер Марио Бротхерс'. И моје најдраже игре система била би 'Ксбокс 360/НЕС' Како о вама? |
|
| |||
| |||
| ПЦ. Ако сте се ја, не могу добити вероватно Ксбокс 360, али би радије надоградити моје рачунар. Могу добити Ксбокс свеједно, јер је причати да нема много нових игара долази на ПЦ. Игре попут Геарс оф Уар 2. Вјеројатан свој 'не идући да буде издат на ПЦ због пиратинг ...
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| 360 важи узимајући |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја не реарлы конзоле попут мене, па сам изабрао ПЦ сви пут
| |||
| |||
| Мы бацк ацхес кад сам игру на пц: ( |
|
| |||
| |||
| Имате много добити нешто неправда с твој сетуп или нешто затим, Иве 'добивен лијепи удобан кожна столица које могу променити висину итд, тако да не могу да га прилагодити тако да је савршено, тако да сам увек у реду. Али, да, то је вероватно не као удобан као лијепи каучу |
|
| |||
| |||
| Ту је где идем криву, имам стари јефтини дескцхаир врсте које бисте пронашли у школи: (. Изгледа као ни оне у Уии, ја га јако мржња себе .. Осјећам да је то била нека од Нинтендо. |
|
| |||
| |||
| Да ли је то само мени, или су постоци погрешно? 60% ПЦ, Ксбокс 20%, 20% пс3, 20% осталих. 120%? Да, Уии, то није добро. Играо сам га код мојих пријатеља кући. Једино што волим о томе да ли се доћи до љуљачка контролер пуно у неким играма.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| То је зато што сте могли изабрати више од 1 ствари 1 глас тако да је 20% (тренутно), па ако неко гласа за 2 ствари, сваки добили 20% |
|
| |||
| |||
| Ја гласао за 360 и остале, то је вероватно зато. |