![]() |
| |||||||
|
| Görünüm Anket Sonuçları: Oyun Sistemi? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| PS3. | | 5 | 21,74% |
| Diğer. (Coment Diğer Eğer) | | 1 | 4,35% |
| Çoktan Seçmeli Anket. Seçmenler: 23. Bu anket için oy vermeyebilir | |||
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey all, Başlık zaten her şeyi söylüyor. I, En sevdiğim oyun 'GuitarHero Aerosmith / Süper Mario Kardeşler' olmalı başlayacağız. Ve benim en sevdiğim oyun sistemleri olacak 'Xbox 360/NES' Ya sen? |
|
| |||
| |||
| PC. Eğer kaydedebilirsiniz, ben muhtemelen Xbox 360, daha ziyade benim bilgisayar yükseltmek olacaktır alabilirsiniz. Çünkü konuşmak olmayan birçok yeni oyun PC'ye çıkıyor olmasıdır Xbox Zaten, olsun Might. Oyun Gears of War 2 gibi. Anlaşılan o ki, gitmiyor PC, çünkü pirating ve tahliye edilecek ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| 360 getting değerdir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I like rearly değil, bu yüzden tüm bilgisayar yolu seçtim kendime konsolları
| |||
| |||
| Benim sırt ağrıları bir pc i oyun: ( |
|
| |||
| |||
| Çok fazla, ben, yani mükemmel ben, ben her zaman iyiyim şekilde ayarlayabilirsiniz bu yükseklikleri vb değiştirebilirsiniz güzel rahat deri koltuk var kurulum falan o zaman bir sorun var. Ama güzel bir kanepe olarak evet, onun 'büyük olasılıkla değil aynı derecede rahat |
|
| |||
| |||
| Orada nerede yanlış gidiyorum, sizin okulda tür bulmak istiyorum eski Ucuz deskchair: varsa (. Wii içine hiç olanlar gibi görünüyor, ben çok dislike it kendimi .. Ben bir aşağı Nintendo dan izin olduğunu hissediyorum. |
|
| |||
| |||
| Sadece bana, yoksa olan yüzdeleri var? 60% PC, Xbox% 20,% 20 PS3, 20% Diğer. 120%? Yea, Wii, bu iyi değil. Dostlarımla evimde o oynadı ettik. Ben bu konuda gibi tek şey, kontrol, bazı oyunlarda çok sallanmaya edinmektir.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Çünkü, bu yüzden 1 oy% 20 (şu) dir fazla 1 şey seçebilirsiniz It's so eğer 2 şeyler için kimse oy, her 20% olsun |
|
| |||
| |||
| Ben 360 & diğer, muhtemelen oy's why. |