![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: Улюблена ігрова система? | |||
| ПК. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Інший. (Coment Якщо інші) | | 1 | 4,35% |
| Множинний вибір Poll. Виборці: 23. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, Назва говорить сама за себе. Я почала, моя улюблена гра повинна бути "GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers. А моя улюблена ігрових систем стане 'Xbox 360/NES' Як щодо вас? |
|
| |||
| |||
| ПК. Якщо я збережу, я, ймовірно, може отримати Xbox 360, але, швидше оновити мій комп'ютер. Xbox може отримати в будь-якому випадку, тому що кажуть, що не багато нові ігри виходили на ПК. Такі ігри як Gears Of War 2. Мабуть, не вийде на ПК через піратського ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| 360 коштує Початок |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не rearly як сама консоль, так що я вибрав комп'ютер весь шлях
| |||
| |||
| Моя спина болить, коли я гру на PC: ( |
|
| |||
| |||
| Ви багато що є щось сталося з вашою установці або що-небудь потім, я одержав гарну зручних шкіряних крісел, які можуть змінити висоту і т.д., так що я можу налаштувати його, щоб він не досконалий, тому я завжди добре. Але так, це можливо, не так як зручний диван Ніцца |
|
| |||
| |||
| Існує, куди я їду так, у мене є старий дешевий deskchair роду ви знайдете в школі: (. Схоже, немає в них Wii, мені не подобається дуже багато чого собі .. Я відчуваю це була нехай вниз від Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Хіба тільки мені, або відсотки не так? 60% ПК, Xbox 20%, 20% PS3, 20% інші. 120%? Так, Wii, не так добре. Я грав його в моєму будинку друзів. Єдине, що мені подобається це, що ви отримаєте розмахувати контролером багато що в деяких іграх.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Це тому, що ви могли б вибрати більш ніж 1 річ, тому 1 голосування на 20% (на даний момент), тому якщо хтось голосує за 2 речі, кожен отримає 20% |
|
| |||
| |||
| Я голосував за 360 & одного, що, напевно, чому. |