![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Oblíbený Herní systém? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Jiný. (Pokud Coment Ostatní) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 23. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy a Smash Bros hádat. |
|
| |||
| |||
| ks Diablo 2 celou cestu;-P |
|
| |||
| |||
| PC hra je nejlepší. Lepší grafiku ve hře. Devil května Cry 3 [PC] I am použití Logitech Rumblepad 2 pro ni NFS Most Wanted Mám Logitech Momo |
|
| |||
| |||
| Jsem závislý na NFSMW mám rád 500mil v hotovosti a 20 metrů v závodní automobily od stejné závody znovu a znovu lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? Need for Speed:?
| |||
| |||
| I nemůže opravdu být objektivní, protože jsem se nepoužívají ostatní herní systémy. Kdysi jsem OLD herní systémy lol ale líbily PC lepší. Uvidíme se pokouší o Wii, (jak se mé dceři jeden na Vánoce), ale já asi jsem starý a nastavit v mé cesty. Mám rád FPS her na počítači. Právě teď my fav pravděpodobně CoD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Need for Speed: Most Wanted ![]() Oblíbená je PC. Oblíbená hra .................... Uhh, hodně. Téměř každá hra jsem kdy hrál, kromě několika málo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC je vynese můj fave platformě, ale Wii je velký jen posezení zpět a nebude brát nic vážně
|
| |||
| |||
| Myslím, Xbox360 je nejlepší. I don't hra na PC a Wii je ok, ale není tak dobrý |
|
| |||
| |||
| Můj oblíbený systém pro PS3, ale já jen mít Wii. Tam arent dostatek her pro Wii ... PS3 hry mají úžasnou kvalitu a opravdu chci dostat. |