![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Αγαπημένη Gaming System? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Άλλος. (Αν Coment Άλλες) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Ψηφίσαντες: 23. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy, Smash και Αφοι καυγάς. |
|
| |||
| |||
| pc Diablo 2 όλες τις τρόπο?-P |
|
| |||
| |||
| PC gaming είναι η καλύτερη. Βελτίωση των γραφικών στα παιχνίδια. Devil May Cry 3 [PC] είμαι χρησιμοποιώντας Logitech Rumblepad 2 για αυτό NFS Most Wanted έχω τη Logitech MOMO |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να εθιστεί σε NFSMW έχεις σαν 500mil σε χρήμα και σε 20 μέτρα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ίδιας αγώνες ξανά και ξανά lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW; Need for Speed:?;
| |||
| |||
| Δεν μπορώ πραγματικά να είναι αντικειμενική, δεδομένου ότι δεν έχω χρησιμοποιούνται τα άλλα συστήματα παιχνιδιών. Θα χρησιμοποιηθεί για την παλιά συστήματα παιχνιδιών lol αλλά άρεσε το PC καλύτερα. Θα πρέπει να προσπαθούμε το Wii, (οπότε το ένα για την κόρη μου τα Χριστούγεννα), αλλά εγώ νομίζω ότι είμαι μόνο παλιά και που κατά τη γνώμη μου τρόπους. Μου αρέσει FPS παιχνίδια σε υπολογιστή. Τώρα μου είναι μάλλον fav COD4 |
|
| |||
| |||
| = NFSMW Need for Speed: Most Wanted ![]() Αγαπημένοι σύστημα υπολογιστή. Αγαπημένοι παιχνίδι .................... uhh, μια παρτίδα. Σχεδόν κάθε παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, εκτός από μερικά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η / Υ είναι τα χέρια μου fave πλατφόρμας, αλλά το Wii είναι μεγάλες για λίγο πίσω συνεδρίαση και δεν λαμβάνει τίποτα σοβαρά
|
| |||
| |||
| Νομίζω XBOX360 είναι η καλύτερη. Δεν το παιχνίδι για το PC και το Wii δεν είναι εντάξει, αλλά ότι η καλή |
|
| |||
| |||
| Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το PS3 αλλά έχω μόνο ένα Wii. Εκεί arent αρκετά παιχνίδια για το Wii ... PS3 παιχνίδια έχουν εκπληκτική ποιότητα και πραγματικά θέλουν να πάρουν ένα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 39 | 28 Μαρ 2009 15:39 |
| Αγαπημένη συσκευή USB; | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 3η Δεκ. 2008 13:29 |
| Νέο σύστημα gaming | phoeniximportersuk | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 4 Απρ 2008 00:34 |
| Ελέγξτε τις απαιτήσεις συστήματος, πριν να αγοράσουν το παιχνίδι. | Jase123 | PC & Console Gaming | 1 | 19 Οκτ 2007 07:44 |
| Αγαπημένη Broswer; | Elite Techs | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 13 Σεπ 2006 16:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |