![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Gaming Najdraži sustava? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Drugi. (Ako Coment Ostalo) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Birača: 23. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy i smrviti Bros. svađa. |
|
| |||
| |||
| pc Diablo 2 svi put;-P |
|
| |||
| |||
| PC gaming je najbolji. Bolja grafika u igrama. Devil May Cry 3 [PC] Ja sam koristeći Logitech Rumblepad 2 za to NFS Most Wanted Dobio sam Logitech Momo |
|
| |||
| |||
| JA naviknut biti ovisnik o NFSMW dobio kao 500mil u gotovini i na 20m od trkaćih automobila iste utrke više lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? potrebu za Speed:?
| |||
| |||
| Ja stvarno ne mogu biti objektivan jer nisam koristio druge gaming systems. JA naviknut STARI gaming sistemi lol ali volio PC bolji. Ja ću biti težak za Wii, (uzimajući moje kćeri jednog za Božić), ali ja sam samo računati stare i postavljene u moje putove. Volim FPS igre na računalu. Sad je vjerojatno moj fav COD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Potreba za Speed: Most Wanted ![]() Naj sustav računala. Omiljena igra je .................... uhh, puno. Gotovo svaki igra sam ikad igrao, osim nekoliko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC je ruke dolje moj fave platformi, ali Wii je velik za samo sjediti leđa i ništa ne uzimaju za ozbiljno
|
| |||
| |||
| Xbox360 mislim da je najbolje. JA dont 'igra na PC i Wii je u redu, ali ne i da je dobar |
|
| |||
| |||
| Moja omiljena je sustav PS3 ali ja imati samo Wii. Arent Ima dosta igara za Wii ... PS3 igre imaju iznenađujuće kvalitete i JA stvarno ištanje da biste dobili neki. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Omiljeni operativnog sustava? | KanoakaVirus | Općenito Software Chat | 39 | 28. ožujak 2009 15:39 |
| Omiljeni USB uređaja? | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 2 | 3. prosinac 2008 13:29 |
| Najnovije igre sustav | phoeniximportersuk | General Hardware Chat | 12 | 4. travanj 2008 00:34 |
| Provjerite zahtjeve sustava prije nego kupite igru. | Jase123 | PC & konzole Igre | 1 | 19. listopad 2007 07:44 |
| Omiljeni Broswer? | Elite Techs | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 13. Sep 2006 16:49 |
| Thread Tools | |
| |