![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Kedvenc Gaming rendszer? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Más. (Ha coment Egyéb) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Szavazók: 23. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy és a Smash Bros. verekedés. |
|
| |||
| |||
| db Diablo 2 az összes utat;-P |
|
| |||
| |||
| PC Gaming a legjobb. Jobb grafika játékokat. Devil May Cry 3 [PC] Én használó Logitech Rumblepad 2 is NFS Most Wanted Megvan a Logitech Momo |
|
| |||
| |||
| Régen kell Addicted to NFSMW van, mint 500mil készpénzt és 20 millió a személygépkocsi a versenyzés ugyanolyan versenyek alatt, és több mint lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? Need for Speed:?
| |||
| |||
| Én nem igazán lehet objektív, mivel már nem használják a másik szerencsejáték-rendszerek. Régebben RÉGI játékokhoz rendszerek lol, de szereti a PC jobb. Hamarosan újra próbálkozik a Wii, (kapok egy lányom karácsonyra), de azt hiszem, én csak a régi és az én lehet. Szeretem FPS játékok a számítógépen. Most én fav valószínűleg cod4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Need for Speed: Most Wanted ![]() Kedvenc rendszer számítógéphez. Kedvenc játék .................... Uhh, nagyon. Szinte minden játék, amit valaha is játszottam, kivéve pár. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC kezét az én FAVE platform, hanem a Wii nagy csak ültem vissza, és semmit nem vesz komolyan
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, Xbox360 a legjobb. Nem játék a PC-n és a Wii is OK, de nem olyan jó |
|
| |||
| |||
| A kedvenc rendszere a PS3, de csak egy Wii. Van elég arent játékok a Wii ... PS3 játékok már elképesztő minőségű és igazán akarja. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kedvenc operációs rendszer? | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 39 | 28. március 2009 15:39 |
| Kedvenc USB eszközt? | KanoakaVirus | Általános fémáru Chat | 2 | 3. december 2008 13:29 |
| Új gaming rendszer | phoeniximportersuk | Általános fémáru Chat | 12 | 4. április 2008 00:34 |
| Ellenőrizze rendszerkövetelményeknek mielőtt megveszik a játékot. | Jase123 | PC és konzol játékok | 1 | 19. október 2007 07:44 |
| Kedvenc Broswer? | Elite Techs | Web böngésző és FTP Clients | 5 | 13 Sep 2006 16:49 |
| Téma eszközök | |
| |