![]() |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy, ו לרסק Bros. קטטה. |
|
| |||
| |||
| PC diablo 2 כל הדרך;-P |
|
| |||
| |||
| משחק מחשב הוא הטוב ביותר. גרפיקה טובה יותר במשחקים. השטן מאי Cry 3 [PC] אני משתמש ב Logitech Rumblepad 2 על זה NFS ביותר Wanted יש לי את Logitech MOMO |
|
| |||
| |||
| נהגתי להיות מכור ל NFSMW יש כמו 500mil במזומן ו 20m של מכוניות מ racing באותו מירוצים שוב ושוב LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? הצורך Speed:??
| |||
| |||
| אני באמת לא יכול להיות אובייקטיבי מאז אני לא השתמשו המשחקים מערכות אחרות. הייתי OLD המשחקים מערכות LOL אבל אהבתי את המחשב טוב יותר. אני מנסה להיות נציג של Wii, (אחד מקבל את הבת שלי לחג המולד), אבל לחשוב, אני רק בן ולהגדיר שלי דרכים. אני אוהב משחקי FPS במחשב. עכשיו שלי fav הוא כנראה COD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = הצורך Speed: רוב Wanted ![]() מועדפים מערכת המחשב. מועדפים המשחק .................... אוו, הרבה. כמעט כל משחק אני כבר שיחק פעם למעט כמה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המחשב שלי הוא הידיים למטה fave פלטפורמה, אבל הוא נהדר עבור Wii רק שישב מאחור ולא לוקח שום דבר ברצינות
|
| |||
| |||
| אני חושב xbox360 היא הטובה ביותר. אני לא משחק במחשב לבין Wii היא בסדר אבל לא כל כך טוב |
|
| |||
| |||
| האהוב עלי היא מערכת PS3 אבל יש לי רק Wii. Arent יש מספיק משחקים של Wii ... משחקי PS3 יש איכות מדהימה ואני באמת רוצה אחד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מועדף מערכת הפעלה? | KanoakaVirus | כללי תוכנות צ 'אט | 39 | -28 מרץ 2009 15:39 |
| מועדף התקן USB? | KanoakaVirus | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2008 13:29 |
| המערכת החדשה המשחקים | phoeniximportersuk | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 4th אפריל 2008 00:34 |
| בדוק את דרישות המערכת לפני שאתה קונה את המשחק. | Jase123 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 19th אוקטובר 2007 07:44 |
| מועדף Broswer? | עילית Techs | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 13 ספטמבר 2006 16:49 |
| שרשרת כלים | |
| |