![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
| View Poll Results: Mėgstama Žaidimų sistema? | |||
| PC. | | 16 | 69.57% |
| "Xbox 360". | | 6 | 26.09% |
| Wii. | | 1 | 4.35% |
| PS3. | | 5 | 21.74% |
| Kitas. (Komentaras, jeigu kiti) | | 1 | 4.35% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 23. Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje | |||
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy, ir Smash Bros Brawl. |
|
| |||
| |||
| PC Diablo 2 Visi būdu; P |
|
| |||
| |||
| PC žaidimų yra geriausias. Geresnė grafika žaidimus. Devil May Cry 3 [PC] Aš naudoju Logitech Rumblepad 2 ji NFS Most Wanted "Aš" Logitech MOMO |
|
| |||
| |||
| I used to būti priklausomas nuo NFSMW gavo kaip 500mil pinigais ir 20m ir lenktyninius automobilius iš tos pačios lenktynės kaip ir per Lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? Need for Speed:?
| |||
| |||
| Aš negaliu iš tiesų būti objektyvus, nes turiu nenaudojama kitų žaidimų sistemų. Aš Old žaidimų sistemų lol bet patiko PC geriau. I'll bandote Wii (vis mano dukra vieną Kalėdos), bet aš skaitytis Aš tiesiog senas ir nustatyti savo būdais. Man patinka FPS žaidimų kompiuteryje. Right now my fav turbūt CoD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Need for Speed: Most Wanted ![]() Mėgstami sistema yra kompiuteryje. Mėgstami žaidimai .................... Uhh, aikštelė. Beveik kiekvieną žaidimą aš kada nors grojo išskyrus keletą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC palieka mano fave platforma, o Wii yra puiku tik sėdi ir atgal nesiima nieko rimtai
|
| |||
| |||
| Manau, XBOX360 yra geriausia. I don't žaidimą į PC ir Wii yra OK, bet kad geras |
|
| |||
| |||
| Mano mėgstamiausia sistema PS3, bet aš tik Wii. Yra ARENT pakankamai žaidimai Wii ... PS3 žaidimai nuostabi ir aš tikrai noriu gauti vieną. |