![]() |
| |||||||
|
| View Poll Results: Favorite Gaming sistēma? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4.35% |
| PS3. | | 5 | 21,74% |
| Cits. (Coment Ja Other) | | 1 | 4.35% |
| Multiple Choice Poll. Balsotāji: 23. Jūs nedrīkstat balsot šajā aptaujā | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy, un Smash Bros Brawl. |
|
| |||
| |||
| pc Diablo 2 all veidā;-P |
|
| |||
| |||
| PC spēļu ir vislabākais. Labākas grafikas spēles. Devil May Cry 3 [PC] Es lietoju Logitech Rumblepad 2 par to NFS Most Wanted Man Logitech MOMO |
|
| |||
| |||
| Man agrāk bija atkarīgi no NFSMW got kā 500mil naudā un 20m automašīnu sacīkšu paša sacīkstes vēl un lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? Need for Speed:?
| |||
| |||
| Es nevaru tiešām ir objektīvi, jo man nav izmantoti citiem spēļu sistēmās. Es lieto OLD spēļu sistēmas lol bet patika PC labāk. Es mēģināt Wii, (saņemot manu meitu vienu Ziemassvētku), bet es izrēķināties es esmu tikai vecs un kas savā veidā. Man patīk FPS spēles datorā. Šobrīd mans fav iespējams COD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Need for Speed: Most Wanted ![]() Mīļākais sistēma datorā. Mīļākais spēles .................... uhh, daudz. Gandrīz katru spēli man jebkad bijusi, izņemot dažas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC ir novēl manas fave platformas, bet Wii ir brīnišķīga iespēja vienkārši sēžot atpakaļ, un neņemot neko nopietni
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka XBOX360 ir vislabākais. Man nav spēle uz PC un Wii ir ok, bet nav tik labs |
|
| |||
| |||
| My favorite sistēma ir PS3, bet man ir tikai uz Wii. Ir arent pietiekami spēles Wii ... PS3 spēles ir pārsteidzošu kvalitāti, un es patiešām vēlaties iegūt vienu. |
![]() |
|
| Bookmarks |