![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: Ulubiony mechaniki? | |||
| Komputera. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26.09% |
| Wii. | | 1 | 4.35% |
| Ps3. | | 5 | 21.74% |
| Inny. (Jeżeli inne coment) | | 1 | 4.35% |
| Multiple Choice Poll. Wyborcy: 23. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy oraz Smash Bros Brawl. |
|
| |||
| |||
| szt. Diablo 2 aż;-P |
|
| |||
| |||
| PC gra jest najlepsza. Lepsza grafika w grach. Devil May Cry 3 [PC] Jestem przy użyciu Logitech Rumblepad 2 to NFS Most Wanted Mam Logitech MoMo |
|
| |||
| |||
| I były uzależnione od NFSMW dostał jak 500mil w gotówce i 20 mln w samochodach wyścigowych z tej samej rasy przez cały lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? Need for Speed:?
| |||
| |||
| Nie mogę naprawdę być obiektywne, ponieważ nie używa innych systemów gier. Kiedyś OLD gier systemów lol ale lubił komputera lepiej. I'll be próbuje Wii (zaczyna moja córka jednej na Boże Narodzenie), ale liczyć I'm just stare i ustawić w moim sposobów. Lubię FPS gry na komputerze. W tej chwili my fav prawdopodobnie COD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Need for Speed: Most Wanted ![]() Ulubione systemu komputera. Ulubione gry jest .................... uhh, a lot. Prawie każdy gra I've ever odtwarzane z wyjątkiem kilku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC jest moje ręce fave platformy, ale Wii jest wielki tylko posiedzenia z powrotem i nic nie bierze poważnie
|
| |||
| |||
| Myślę, że xbox360 jest najlepszy. I nie gra na PC oraz Wii jest ok, ale nie, że dobre |
|
| |||
| |||
| Moja ulubiona systemu PS3, ale tylko w Wii. Nie wystarczy ARENT gry dla Wii ... PS3 Gry mają niesamowity jakości i naprawdę chcę dostać jeden. |
![]() |
|
| Zakładki |