![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Favorite Jocuri System? | |||
| PC-ul. | | 16 | 69.57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26.09% |
| Wii. | | 1 | 4.35% |
| PS3. | | 5 | 21.74% |
| Alt. (Coment Dacă Alte) | | 1 | 4.35% |
| Multiple Choice Poll. Majoritate de voturi: 23. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy, şi sparge Bros certa. |
|
| |||
| |||
| bucăţi Diablo 2 toate la fel;-P |
|
| |||
| |||
| PC-ul de jocuri, este cel mai bun. O mai bună grafică în jocuri. Diavolul mai Cry 3 [PC] Sunt folosind Logitech Rumblepad 2 pentru ea NFS Most Wanted Am Logitech MOMO |
|
| |||
| |||
| Am folosit pentru a fi dependent de NFSMW am dori 500mil în numerar şi 20m în maşini de curse de la aceeaşi curse de peste si peste lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? nevoia de viteză:??
| |||
| |||
| Nu pot fi foarte obiectiv, deoarece nu am mai folosit la alte sisteme de gaming. Am folosit pentru a OLD lol de jocuri, sisteme PC, dar a plăcut mai bine. Voi fi încercat de Wii, (Noţiuni de bază pentru o pe fiica mea de Crăciun), dar Recunosc Sunt doar vechi şi a stabilit în moduri. Îmi plac jocurile FPS de pe un computer. Chiar acum fav mea este, probabil, COD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Nevoia de Viteza: Cele mai dorite ![]() Favorite sistem este PC-ul. Favorite jocului este .................... Uhh, o mulţime. Aproape fiecare joc l-am jucat vreodata cu excepţia câteva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-ul este în mâinile mele fave platformă, dar de mare pentru Wii este doar stând pe spate şi nu iau nimic în serios
|
| |||
| |||
| Cred ca xbox360 este cel mai bun. Eu nu joc de pe PC şi de Wii este ok, dar nu atat de buna |
|
| |||
| |||
| Meu de sistem este de PS3 dar am doar un Wii. Nu arent suficient de jocuri pentru Wii ... PS3 jocuri au uimitor de calitate şi chiar vreau să-o. |