![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Obľúbený Herné systém? | |||
| PC. |
|
16 | 69,57% |
| Xbox 360. |
|
6 | 26,09% |
| Wii. |
|
1 | 4,35% |
| Ps3. |
|
5 | 21,74% |
| Iný. (Ak Coment Ostatné) |
|
1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 23. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Super Mario Galaxy a Smash Bros hádať.
|
|
|
|||
|
|||
|
ks
Diablo 2 celú cestu;-P |
|
|
|||
|
|||
|
PC hra je najlepšie. Lepšiu grafiku v hre.
Devil mája Cry 3 [PC] I am použitie Logitech Rumblepad 2 pre ňu NFS Most Wanted Mám Logitech Momo |
|
|
|||
|
|||
|
Som závislý na NFSMW mám rád 500mil v hotovosti a 20 metrov v pretekárske automobily od rovnakej závody znovu a znovu lol.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
MFSMW? Need for Speed:?
|
|||
|
|||
|
I nemôže naozaj byť objektívny, pretože som sa nepoužívajú ostatné herné systémy. Kedysi som OLD herné systémy lol ale páčili PC lepší. Uvidíme sa pokúša o Wii, (ako sa mojej dcére jeden na Vianoce), ale já asi som starý a nastaviť v mojej cesty. Mám rád FPS hier na počítači.
Práve teraz my fav pravdepodobne CoD4 |
|
|
|||
|
|||
|
NFSMW = Need for Speed: Most Wanted
![]() Obľúbená je PC. Obľúbená hra .................... Uhh, hodně. Takmer každá hra som kedy hral, okrem niekoľkých málo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC je vynesie môj fave platforme, ale Wii je veľký len posedenie späť a nebude brať nič vážne
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, Xbox360 je najlepšie. Nechcem, hra na PC a Wii je ok, ale nie je tak dobrý
|
|
|
|||
|
|||
|
Môj obľúbený systém pre PS3, ale já jen mať Wii. Tam arent dostatok hier pre Wii ... PS3 hry majú úžasnú kvalitu a naozaj chcem dostať.
|