![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
| Виеу Полл Ресултс: Гаминг Најдражи система? | |||
| ПЦ. | | 16 | 69,57% |
| Ксбокс 360. | | 6 | 26,09% |
| Уии. | | 1 | 4,35% |
| Пс3. | | 5 | 21,74% |
| Други. (Ако Цомент Остало) | | 1 | 4,35% |
| Мултипле Цхоице Полл. Бирача: 23. Ви мај не гласати у овој анкети | |||
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Супер Марио Галаксы и смрвити Брос. Свађа. |
|
| |||
| |||
| пц Диабле 2 сви пут;-П |
|
| |||
| |||
| ПЦ гаминг је најбољи. Боља графика у играма. Девил Маы Цры 3 [ПЦ] Ја сам помоћу Логитецх Румблепад 2 за то Нфс Мост Уантед Добио сам Логитецх Момо |
|
| |||
| |||
| ЈА навикнут бити зависник о НФСМУ добио као 500мил у готовини и на 20м од тркаћих аутомобила исте трке више лол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| МФСМУ? потребу за Спеед:?
| |||
| |||
| Ја стварно не могу бити објективан јер нисам користио друге гаминг сыстемс. ЈА навикнут СТАРИ гаминг системи лол али волио ПЦ бољи. Ја ћу бити тежак за Уии, (узимајући моје ћерке једног за Божић), али ја сам само рачунати старе и постављене у моје путове. Волим ФПС игре на рачунару. Сад је вероватно мој фав ЦОД4 |
|
| |||
| |||
| НФСМУ = Потреба за Спеед: Мост Уантед ![]() Нај систем рачунара. Омиљена игра је .................... Ухх, пуно. Готово сваки игра сам икад играо, осим неколико. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПЦ је руке доле мој фаве платформи, али Уии је велик за само седети леђа и ништа не узимају за озбиљно
|
| |||
| |||
| Ксбокс360 мислим да је најбоље. ЈА донт 'игра на ПЦ и Уии је у реду, али не и да је добар |
|
| |||
| |||
| Моја омиљена је систем пс3 али ја имати само Уии. Арент Има доста игара за Уии ... Пс3 игре имају иненађујуће квалитета и ЈА стварно оскудица за добити неки. |