![]() |
|
|||||||
|
| Görünüm Anket Sonuçları: Oyun Sistemi? | |||
| PC. |
|
16 | 69,57% |
| Xbox 360. |
|
6 | 26,09% |
| Wii. |
|
1 | 4,35% |
| PS3. |
|
5 | 21,74% |
| Diğer. (Coment Diğer Eğer) |
|
1 | 4,35% |
| Çoktan Seçmeli Anket. Seçmenler: 23. Bu anket için oy vermeyebilir | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Super Mario Galaxy ve Smash Bros Brawl.
|
|
|
|||
|
|||
|
PC
Diablo 2 tüm yolu;-P |
|
|
|||
|
|||
|
PC oyun en iyisidir. Oyunda daha iyi grafikler.
Devil May Cry 3 [PC] Bunun için Logitech Rumblepad 2 kullanıyorum NFS Most Ben Logitech MOMO var Aranıyor |
|
|
|||
|
|||
|
Ben NFSMW bağımlı olmak için kullanılan 500mil nakit ve 20 milyon olarak arabalar gibi tekrar lol üzerinde aynı yarış yarış kimden var.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
MFSMW? hızı gerekir:?
|
|||
|
|||
|
Genellikle diğer oyun sistemlerinde kullanılan değil gerçekten tarafsız olamaz. Ben oyun sistemleri lol ESKI ancak PC daha sevdim. Ben, () Noel Kızım bir Wii almak için çalışıyor olacak, ama ben sadece eski var saymak ve şekilde ayarlayın. Bir bilgisayarda FPS oyunları gibi.
Şu anda benim favori muhtemelen COD4 olduğunu |
|
|
|||
|
|||
|
Most Wanted NFSMW = Need for Speed:
![]() Favori sistem bilgisayar olduğunu. Favori oyun .................... Uhh, pek çok şey var. Ben bir kaç dışında oynadı sonra hemen hemen her oyunu. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC benim fave platformu kolaylıkla, ama Wii sadece geri bakimi ciddi bir şey almayan büyük is
|
|
|||
|
|||
|
Ben XBOX360 çok iyi olur. Ben ve PC Wii tamam değil, iyi olduğunu oyun yok
|
|
|
|||
|
|||
|
En sevdiğim sistemi PS3 ama ben sadece bir Wii var. Bu Wii için yeterli oyun öyle değil ... PS3 oyunları inanılmaz kaliteli ve gerçekten bir almak istiyorum.
|