![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: Улюблена ігрова система? | |||
| ПК. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Інший. (Coment Якщо інші) | | 1 | 4,35% |
| Множинний вибір Poll. Виборці: 23. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Super Mario Galaxy і Bros. Smash Brawl. |
|
| |||
| |||
| PC Diablo 2 всю дорогу;-P |
|
| |||
| |||
| Ігрові ПК є найкращим. Краща графіка в іграх. Devil May Cry 3 [PC] Я використовую Logitech Rumblepad 2 для неї NFS Most Wanted я отримав Logitech MOMO |
|
| |||
| |||
| Раніше я звик до NFSMW отримали 500mil як готівкою, так і 20 м в гоночних автомобілів з тієї ж раси знову і знову LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MFSMW? Need For Speed:?
| |||
| |||
| Я не можу бути об'єктивним, оскільки я не використовував інші ігрових систем. Я використовував у Старому LOL ігрових системах, але любив ПК краще. Я буду намагатися Wii, (одержання моя дочка одну на Різдво), але я думаю, я просто старий і встановити в моєму шляху. Я хотів FPS ігри на комп'ютері. Зараз моє вибране ймовірно COD4 |
|
| |||
| |||
| NFSMW = Need For Speed: Most Wanted ![]() Улюблений системи ПК. Улюблена гра є .................... Uhh, багато. Майже кожну гру я грав, за винятком кількох. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC руки вниз My Fave платформи, але Wii відмінно підходить для просто сидіти назад і не беручи нічого серйозного
|
| |||
| |||
| Я думаю, Xbox360 найкраща. Я не ігри на ПК і Wii в порядку, але не дуже зручно |
|
| |||
| |||
| Мій улюблений системи PS3, але в мене тільки Wii. Там Arent Досить Ігри для Wii ... PS3 ігор є дивовижна якість і я дійсно хочу отримати. |