![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях preordered мина и трябва да пристигне утре надявам се. Някой друг играят футболен мениджър серия, или е просто ме?
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
| |||
| |||
| Да, аз го играя и лично аз мисля, че е много добър. Просто се надявам тази година е добро. Почит Jase |
|
| |||
| |||
| А добър ли открихме някой друг, който играе той.
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
|
| |||
| |||
| Трябваше ми копие днес. Тази година е добра IMHO. Има няколко нови функции, а също и различен поглед. Аз съм се регистрирали в "Сега" в сайта, така че ще можете да партиди за новости за него. За скрийншота тогава моля, преминете към Футболен мениджър уебсайт. Почит Jase |
|
| |||
| |||
| Аз получих копие в събота той пристигна, докато бях на работа, съм имал малко играе рекламата ми харесва някои от новите функции. Цялата настройка за мач дни е много подобрена, така и много по-лесно да се направи subs и тактическите промени.
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
|
| |||
| |||
| Звучи готино, Ще купя на Парна следващата седмица. |
|
| |||
| |||
| Имам всички лога имена и лица. Така че има истински мъж и значка др ... ако ви се иска просто се свържете с мен jason_scfc@hotmail.com или PM мен. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ФУТБОЛ | redden137 | Изключено Тема Дискусия | 14 | 30 март 2008 год. 06:05 |
| Футболни фенове: Кой ли подкрепа? | HistoryGirl | Изключено Тема Дискусия | 17 | 4 януари 2008 11:26 |
| Футбол Мениджър 2008 | Jase123 | PC & конзолата Gaming | 1 | 12 ноември 2007 13:44 |
| Американски футбол На Wembley | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 8 | 31 Окт 2007 07:26 |
| Футбол! | dodgyant | Изключено Тема Дискусия | 1 | 11 Дек 2006 11:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |