![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've preordered dolu, a měl by dorazit zítra snad. Kdokoli jiný hrát fotbal Manager sérii, nebo je to jenom mně?
|
| |||
| |||
| Ano, i na ni hrát a osobně myslím, že je to velmi dobré. Jen doufám, že tento let je stejně dobré. Jde Jase |
|
| |||
| |||
| Ah dobré jsem našel někoho jiného, kdo to hraje.
__________________ Euro Mistrovství tip = & Torres Španělsko <- Sakra Měl jsem kladl na ně vsadit Značka chudobu Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se |
|
| |||
| |||
| Měl jsem kopii dnes. Tento let je dobré IMHO. Existuje několik nových funkcí a také jiný vzhled. Já jsem se zaregistrovali na stránkách SEGA, tak i se budou moci získat spoustu aktualizací pro ni. Za snímky pak najdete na Fotbal Manager webových stránkách. Jde Jase |
|
| |||
| |||
| Obdržel jsem kopii mého to dorazili v sobotu, když jsem v práci, jsem měl trochu hrát ad Rád některých nových funkcí. Celé nastavení pro zápas denně je mnohem lepší, a tak mnohem snáze subs a taktické změny.
__________________ Euro Mistrovství tip = & Torres Španělsko <- Sakra Měl jsem kladl na ně vsadit Značka chudobu Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se |
|
| |||
| |||
| Zní to v pohodě, I'll koupit na Parní příští týden. |
|
| |||
| |||
| Mám všechny názvy a loga tváře. SO jste skutečný muž u odznak ect ... Pokud budete chtít, jen mne kontaktovat na jason_scfc@hotmail.com nebo mi PM. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| FOTBAL | redden137 | Vypnout Téma diskuze | 14 | 30. března 2008 06:05 |
| Fotbalové fanoušky: Kdo si podporu? | HistoryGirl | Vypnout Téma diskuze | 17 | 4. ledna 2008 11:26 |
| Fotbal Manager 2008 | Jase123 | PC a herní konzole | 1 | 12. listopad 2007 13:44 |
| Americký fotbal Ve Wembley | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 8 | 31 října 2007 07:26 |
| Fotbal! | dodgyant | Vypnout Téma diskuze | 1 | 11. prosinec 2006 11:51 |
| Thread Nástroje | |
| |