![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δικό μου preordered και ευελπιστούμε ότι αύριο θα πρέπει να φτάσει. Οποιοσδήποτε άλλος παίξει το ποδόσφαιρο Manager σειρά ή είναι μόνο εγώ;
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| Ναι, θα παίξει και προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλή. Απλά ελπίζω αυτή η χρόνια, είναι τόσο καλή. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Αχ καλή έχω βρεθεί κάποιος άλλος που θα παίζει.
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| Είχα σήμερα αντίγραφο. Αυτό είναι καλό χρόνου IMHO. Υπάρχουν μερικά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και μια διαφορετική ματιά. Έχω υπογράψει τη Sega στο site, έτσι θα είναι σε θέση πάρετε πολλές ενημερώσεις για αυτό. Για screenshots τότε παρακαλώ πηγαίνετε στο Football Manager ιστοσελίδα. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Έλαβα μου αντίγραφο του Σαββάτου έφτασε ενώ ήμουν στην εργασία, έχω είχε παίξει λίγο διαφήμισή μου αρέσουν ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά. Το σύνολο της εγκατάστασης για την αγωνιστική ημέρα είναι πολύ βελτιωμένη και αυτό είναι πολύ ευκολότερο να επόενα και τακτικές αλλαγές.
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| Ήχοι δροσερά, Θα αγοράσω με Ατμοστρόβιλος επόμενη εβδομάδα. |
|
| |||
| |||
| Έχω όλα τα ονόματα και τα λογότυπα που αντιμετωπίζει. Έτσι έχετε πραγματική άνθρωπος και BADGE ect ... αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μόνο σε jason_scfc@hotmail.com ή PM εμένα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | redden137 | Off Topic Συζήτηση | 14 | 30 Μαρ 2008 06:05 |
| Ποδοσφαιρόφιλους: Who do you support? | HistoryGirl | Off Topic Συζήτηση | 17 | 4η Ιαν 2008 11:26 |
| Football Manager 2008 | Jase123 | PC & Console Gaming | 1 | 12 Νοε 2007 13:44 |
| Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο Στο Wembley | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 8 | 31 Οκτ 2007 07:26 |
| Ποδόσφαιρο! | dodgyant | Off Topic Συζήτηση | 1 | 11 Δεκ. 2006 11:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |