![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've preordered mina i trebali bi stići sutra izgledno. Bilo tko drukčije igrati Football Manager serije ili je to samo meni?
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| Da, ja ga igrati i osobno mislim da je jako dobro. Samo se nadam ove godine kao što je dobro. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Ah dobar sam pronašao netko tko igra to.
__________________ Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte |
|
| |||
| |||
| JA je moj primjerak danas. Ova godina je dobro IMHO. Postoji nekoliko novih mogućnosti i drugačiji izgled. Ja sam se prijavio na sega site, tako da će moći dobiti puno ažuriranja za Internet. Za Screenshots onda molimo idite na Football Manager website. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Primio sam kopiju moje je stigao u subotu, dok sam bio na poslu sam imao mali oglas Volim igrati neke nove značajke. Cijeli setup za utakmicu dan je mnogo unaprijeđena i tako mnogo lakše napraviti i subs taktička promjena.
__________________ Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte |
|
| |||
| |||
| Zvuci cool, Ja ću platiti na Parna sljedeći tjedan. |
|
| |||
| |||
| Ive 'je dobio sve grbove imenima i licima. Tako da su realne čovjek u bedž itd. ... ako želite da ih jednostavno kontaktirajte me na jason_scfc@hotmail.com ili PM me. |