![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én preordered az enyém, és remélhetőleg holnap érkezik. Bárki más játszani a Football Manager sorozat vagy csak nekem?
|
| |||
| |||
| Igen, játszom, és személy szerint azt hiszem, ez nagyon jó. Remélem, ez évben is, mint jó. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Ah jó én találtam valaki mást, aki megjátsza.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| Már én másolata ma. Ez az év is jó IMHO. Van néhány új funkció, valamint a különböző nézd. Én jelentkeztem a Sega helyén, úgyhogy majd kap egy halom frissítéseket is. A screenshotok akkor kérjük keresse fel a Football Manager honlapján. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Kaptam én másolatát szombaton érkezett meg, míg én a munka, már volt egy kicsit játszani ad Szeretem egyes új funkciók. Az egész beállítás a mérkőzés napján sokat javult, és így sokkal könnyebb a köv és taktikai változásokat.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| Hangok hűvös, Én megveszem a Steam a jövő héten. |
|
| |||
| |||
| Megvan a logók és nevek arcok. Szóval, igazi férfi és BADGE ect ... Ha akarom, hogy csak a kapcsolat rám jason_scfc@hotmail.com PM, vagy nekem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| LABDARÚGÁS | redden137 | Off Topic Discussion | 14 | 30. március 2008 06:05 |
| Foci rajongók: Who do you support? | HistoryGirl | Off Topic Discussion | 17 | 4. január 2008 11:26 |
| Football Manager 2008 | Jase123 | PC és konzol játékok | 1 | 12. november 2007 13:44 |
| Amerikai futball At Wembley | evilfantasy | Off Topic Discussion | 8 | 31. október 2007 07:26 |
| Futball! | dodgyant | Off Topic Discussion | 1 | 11. december 2006 11:51 |
| Téma eszközök | |
| |