![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ביצעתי preordered שלי אמור להגיע מחר אני מקווה. כל אדם אחר לשחק כדורגל מנהל סדרה או שזה רק אני?
|
| |||
| |||
| כן, אני משחק אותו באופן אישי אני חושב שזה טוב מאוד. רק מקווה שזה שנים הוא טוב. בברכה Jase |
|
| |||
| |||
| אה טוב אני כבר נמצא מישהו אחר מי משחק אותה.
__________________ יורו האצטדיון עצה = ספרד & Torres <- לעזאזל אני צריך להציב הימור עליהם הפוך את העוני להיסטוריה השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט |
|
| |||
| |||
| היו לי להעתיק היום. זה שנים הוא טוב IMHO. קיימות מספר תכונות חדשות וגם נראים אחרת. אני נרשמת לאתר sega בבית, אז אני יוכל לקבל עדכונים הרבה על זה. עבור צילומי מסך אז בבקשה ללכת מנהל כדורגל אתר האינטרנט. בברכה Jase |
|
| |||
| |||
| קיבלתי העתק שלי בשבת זה הגיע בזמן שהייתי בעבודה, אני כבר היה קצת לשחק, אני רוצה כמה מודעות של תכונות חדשות. כל להתאים את תוכנית ההתקנה של היום הרבה משופרת ולכן הרבה יותר קל לבצע שינויים subs ו טקטי.
__________________ יורו האצטדיון עצה = ספרד & Torres <- לעזאזל אני צריך להציב הימור עליהם הפוך את העוני להיסטוריה השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט |
|
| |||
| |||
| נשמע מגניב, אני מתכוון לקנות את זה קיטור בשבוע הבא. |
|
| |||
| |||
| אני כבר יש את כל הסמלים ואת שמות הפנים. אז יש לך גבר אמיתי U התג ect ... אם אתה רוצה שהם פשוט צרו איתי קשר ב jason_scfc@hotmail.com או PM לי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פוטבול | redden137 | דיון Off topic | 14 | 30 מרץ 2008 06:05 |
| אוהדי כדורגל: מי האם יש לך תמיכה? | HistoryGirl | דיון Off topic | 17 | 4th ינואר 2008 11:26 |
| Football Manager 2008 | Jase123 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 12th נובמבר 2007 13:44 |
| פוטבול אמריקאי בשעה Wembley | evilfantasy | דיון Off topic | 8 | 31 אוקטובר 2007 07:26 |
| פוטבול! | dodgyant | דיון Off topic | 1 | 11th דצמבר 2006 11:51 |
| שרשרת כלים | |
| |