![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš preordered mano ir turėtų atvykti rytoj tikiuosi. Visi kiti žaisti Football Manager serija ar tai tik man?
|
| |||
| |||
| Taip, aš galiu žaisti jį ir asmeniškai manau, kad tai labai geras. Tik tikiuosi šiais metais taip pat puikiai. Dėl Jase |
|
| |||
| |||
| O geras Radau kažkas, kas žaidžia.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
|
| |||
| |||
| Aš turėjau savo kopiją šiandien. Šiais metais yra gerai IMHO. Yra keletas naujų funkcijų, o taip pat skirtingas atrodo. Aš užsiregistravau ne Sega svetainę, todėl aš galėsiu gauti daugybę atnaujinimų jį. Dėl Screenshots tada eikite į Football Manager svetainėje. Dėl Jase |
|
| |||
| |||
| Aš gavau mano kopija šeštadienį jis atvyko, o aš buvau darbe, aš jau šiek tiek žaisti Skelbimo Man patinka kai kurios naujos funkcijos. Visa setup rungtynių dieną žymiai pagerino ir taip daug lengviau padaryti einantys ir taktinių pakeitimų.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
|
| |||
| |||
| Skamba kietas, Aš jį nusipirkti Steam kitą savaitę. |
|
| |||
| |||
| Turiu visus Logotipai vardus ir veidus. Todėl jūs turite realios vyras U ženklelis ect ... Jei norite juos tik susisiekti su manimi jason_scfc@hotmail.com arba PM man. |