![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am preordered al meu şi ar trebui să ajungă, sperăm, de mâine. Altcineva a reda Football Manager serie sau este doar cu mine?
Euro Championships tip = Spania & Torres <- Fir-ar ar fi trebuit sa pus un pariu pe ele Make Poverty History Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire Sistemul meu: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| Da, am jucat şi personal cred că este foarte bun. Doar această speranţă ani este la fel de bun. Ceea ce priveşte Jase |
|
| |||
| |||
| Ah bun l-am găsit pe altcineva, care-l joacă.
__________________ Euro Championships tip = Spania & Torres <- Fir-ar ar fi trebuit sa pus un pariu pe ele Make Poverty History Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire |
|
| |||
| |||
| Am avut copie de azi. Acest lucru este bun IMHO ani. Există câteva caracteristici noi şi, de asemenea, un alt uite. Sunt semnate până la SEGA site-ul, aşa că i se vor putea obţine o mulţime de actualizări pentru el. Pentru capturi de ecran, atunci vă rugăm să mergeţi la Football Manager site-ul web. Ceea ce priveşte Jase |
|
| |||
| |||
| Mi-am primit copie de pe ea a sosit sâmbătă în timp ce am fost la locul de muncă, am avut un mic joc de anunţuri Îmi place unele dintre noile caracteristici. Intreaga setup pentru meci de zile este mult îmbunătăţită şi aşa mult mai uşor de a face modificări subs şi tactic.
__________________ Euro Championships tip = Spania & Torres <- Fir-ar ar fi trebuit sa pus un pariu pe ele Make Poverty History Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire |
|
| |||
| |||
| Suna misto, Nu ştiu pe abur de saptamana viitoare. |
|
| |||
| |||
| Am toate numele şi logo-urile se confruntă. Deci, va fi barbat adevarat u insigna ect ... Dacă doriţi ca ei doar ma contactati la jason_scfc@hotmail.com sau PM mine. |
![]() |
|
| Marcaje |