![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've preordered bane, a mal by prísť zajtra snad. Ktokoľvek iný hrať futbal Manager sérii, alebo je to len mne?
|
| |||
| |||
| Áno, aj na ňu hrať a osobne myslím, že je to veľmi dobré. Len dúfam, že tento let je rovnako dobré. Ide Jasem |
|
| |||
| |||
| Ah dobré som našiel niekoho iného, kto to hrá.
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
|
| |||
| |||
| Mal som kópiu dnes. Tento let je dobré IMHO. Existuje niekoľko nových funkcií a tiež iný vzhľad. Ja som sa zaregistrovali na stránkach SEGA, tak aj sa budú môcť získať veľa aktualizácií pre ňu. Za snímky potom nájdete na Futbal Manager webových stránkach. Ide Jasem |
|
| |||
| |||
| Obdržal som kópiu môjho to dorazili v sobotu, keď som v práci, som mal trochu hrať ad Rád niektorých nových funkcií. Celé nastavenie pre zápas denne je oveľa lepšie, a tak oveľa ľahšie subs a taktické zmeny.
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
|
| |||
| |||
| Znie to v pohode, I'll kúpiť na Parné budúci týždeň. |
|
| |||
| |||
| Mám všetky názvy a logá tváre. SO ste skutočný muž u odznak ect ... Ak budete chcieť, len mne kontaktovat na jason_scfc@hotmail.com alebo mi PM. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| FUTBAL | redden137 | Vypnúť Téma diskusie | 14 | 30. marca 2008 06:05 |
| Futbalové fanúšikov: Kto si podporu? | HistoryGirl | Vypnúť Téma diskusie | 17 | 4. januára 2008 11:26 |
| Futbal Manager 2008 | Jase123 | PC a herné konzoly | 1 | 12. november 2007 13:44 |
| Americký futbal Vo Wembley | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 8 | 31 októbra 2007 07:26 |
| Futbal! | dodgyant | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 11. december 2006 11:51 |
| Thread Tools | |
| |