![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И'ве преордеред мина и требало би да стигне сутра надајмо. Било ко другачије играти Фоотбалл Манагер серије или је то само мени?
|
| |||
| |||
| Да, ја га играти и лично мислим да је јако добро. Само се надам ове године као што је добро. Регардс Јасе |
|
| |||
| |||
| Ах добар сам пронашао неко ко игра за.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| |||
| |||
| ЈА је мој примјерак данас. Ова година је добро ИМХО. Постоји неколико нових могућности и другачији изглед. Ја сам се пријавио на сега сите, тако да ће моћи да добије пуно исправке за Интернет. За Сцреенсхотс онда молимо идите на Фоотбалл Манагер уебсите. Регардс Јасе |
|
| |||
| |||
| Примио сам копију моје је стигао у суботу, док сам био на послу сам имао мали оглас Волим играти неке нове функције. Цео сетуп за утакмицу дан је много унапређена и тако много лакше направити и субс тактичка промена.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| |||
| |||
| Звуци цоол, Ја ћу платити на Парни следећи викенд. |
|
| |||
| |||
| Иве 'је добио све грбови именима и лицима. Тако да су реалне човек у беџ итд ... ако желите да их једноставно контактирајте ме на јасон_сцфц@хотмаил.цом или ПМ ме. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фудбал | редден137 | Офф Топиц Дисцуссион | 14 | 30 март 2008 06:05 |
| Фудбал обожаватељи: Ухо до ыоу суппорт? | ХисторыГирл | Офф Топиц Дисцуссион | 17 | 4 јануар 2008 11:26 |
| Фоотбалл Манагер 2008 | Јасе123 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 12 новембар 2007 13:44 |
| Амерички фудбал Ат Уемблеы | евилфантасы | Офф Топиц Дисцуссион | 8 | 31 октобар 2007 07:26 |
| Фудбал! | додгыант | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 11 децембар 2006 11:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |