![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я preordered мінах і має прибути завтра з надією. Інша гра серії Football Manager чи це мені?
|
| |||
| |||
| Так, я граю її і особисто я думаю, це дуже добре. Просто сподіваюся, що цей рік є гарним. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| А гарне я знайшов когось ще, хто на ній грає.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| У мене була копія сьогодні. Це є хорошим років IMHO. Є кілька нових функцій, а також інший вид. Я зареєструвався на Sega сайті, так що я зможу отримати багато оновлень для неї. Для зняття скріншотів потім перейдіть на сторінку Football Manager веб-сайт. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Я отримав копію на суботу він прибув, коли я був на роботі, у мене було трохи грати оголошення Мені подобаються деякі з нових функцій. Вся установка на день матчу значно покращилась і тому набагато легше зробити субтитри, і тактичні зміни.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| Sounds Cool, Я куплю це на пару на наступному тижні. |
|
| |||
| |||
| У мене є всі логотипи імена і обличчя. Отже, ви справжній чоловік знаком U т.д. ... Якщо ви хочете, просто зв'яжіться зі мною по jason_scfc@hotmail.com або ТЧ мене. |