![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam cesto igrate igre koje nemaju svoje vlastite FPS counter izgrađen unutar njih. Ja sam zadivljen, ako ima bilo koji software vanjske mogu izvoditi u pozadini, koji će snimiti moje dok sam FPS gaming? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa mislim Fraps bilježi FPS, ali usporava računalo, howecer Xfire, koja je gaming glasnika, može pokazati FPS u kutu zaslona dok gaming, međutim ne snimati ga.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fraps ne usporava, osim ako si snimku. Dovoljno je koristiti ga, on će vam pokazati.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tnx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Weird Nav prikaz u IE | jonkon2 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 18. lipnja 2009 18:12 |
| Da, još jedna 'IE ne može prikazati web-stranicu " | amb3sc | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 12. lipnja 2009 13:02 |
| Pomoć za prikaz zamrzavanje | tublecain | General Hardware Chat | 9 | 15. kolovoz 2008 14:53 |
| Big Zaslon | SirStukings | Graphics Cards & Monitors | 4 | 13. studeni 2007 09:34 |
| Need Help Ne prikazujemo na Moniter | newhamish | General Hardware Chat | 6 | 1. studeni 2007 05:16 |
| Thread Tools | |
| |