![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš dažnai žaidimų, kurie neturi savo PAS skaitiklis pastatyta per juos. Man įdomu, jei nėra jokių išorinių programinės galiu fone, kad bus rezultatai mano PAS o aš esu žaidimų? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau Fraps įrašai FPS, bet taip pat lėtina kompiuterio howecer Xfire, kuris yra žaidimo Messenger, gali rodyti į ekraną, o žaidimo kampe FPS, tačiau nėra įrašyti ją.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fraps nesulėtintų nebent esate įrašymas. Tiesiog naudokite, ji pamatysi.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| TNX |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Weird Nav ekrane IE | jonkon2 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Birželis 18, 2009 18:12 |
| Taip, kitą "Internet Explorer" negali rodyti tinklalapio " | amb3sc | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 12, 2009 13:02 |
| Pagalba kalbomis užšaldymas | tublecain | General Hardware Chat | 9 | Rugpjūtis 15, 2008 14:53 |
| Didelės Ekranas | SirStukings | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 13, 2007 09:34 |
| Need Help Nr ekranas Moniter | newhamish | General Hardware Chat | 6 | 1 lapkritis 2007 05:16 |
| Temos įrankiai | |
| |