![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я часто грав ігор, які не мають своїх власних лічильник FPS вбудованих в них. Мене цікавить, чи є зовнішнє програмне забезпечення я можу працювати у фоновому режимі, що мій звіт буде FPS а я ігор? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я думаю Fraps запису FPS, але й уповільнює роботу комп'ютера, howecer Xfire, який являє собою ігрове Messenger, можна показати FPS в кутку ігрового екрану в той час, однак, не був записаний.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fraps НЕ сповільнюється, якщо ви записуєте. Просто використовувати його, він вам покажу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| TNX |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Weird Nav відображення в IE | jonkon2 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 18 червня 2009 18:12 |
| Так, інше ", тобто не може відобразити веб-сторінку ' | amb3sc | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 12 червня 2009 13:02 |
| Заморожування відображення довідки | tublecain | Генеральний обладнання чат | 9 | 15 серпня 2008 14:53 |
| Великий дисплей | SirStukings | Графічні карти & Монітори | 4 | 13 листопада 2007 09:34 |
| Потрібна допомога Ні Display On Moniter | newhamish | Генеральний обладнання чат | 6 | 1 листопада 2007 05:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |