![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, отскоро съм озовах пристрастен към тези прости пръчка човек, игри, стрелците конкретно. И аз имам всички тези свежи идеи и въображение за обикновен човек стик стрелецът. Имам история линия оръжия врага и т.н. всички разработени до съвършенство, така и за някои ловувани безплатен за извършване на моя идея. Това е, когато дойде да се спре, всички програми да намеря са изпитание за една седмица или така, или ще трябва да плати. Сега съм разглежда делото, но един мой приятел, (които плащат за своя софтуер) ми каза, че му отнема средно 100 часа, за да си струва от 10 минути игра моята игра ще бъде около 20-30 минути ... така съм се чудех дали някой може да помогне? 30 + дни изпитание ще направи ми оправи, ако в него няма никакви свободния софтуер, моята игра ще се прости спомням. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искате този вид дивеч, който ще трябва да го направя сам. Всяка игра се използва софтуер, ще бъдат изхвърлени.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и там се е програма, наречена игра мейкър, никога не съм работил rearly как да се използва по-голямата част от нея, а аз не съм сигурен какъв вид игри може да се създаде, но това е (или alteast го използват за да се) безплатна. Да разгледаме тук.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Възможно ли е да си направим безплатна операционна система като Linux Ubuntu с изглед | buckweed90 | Linux & Алтернативни OS | 5 | 4 Декември 2008 05:51 |
| Добър горелка / Freeware | mpenney | Общи Софтуер Чат | 6 | 17-ти септември 2008 15:39 |
| Търсите добра резервна безплатна програма | Carbon | Общи Софтуер Чат | 3 | 5-и парламентарен Jul 2008 13:40 |
| Музика редактиране безплатен? | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 3 | 4 май 2008 г. 13:10 |
| Последно Freeware Версия | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 1 | 21 април 2008 13:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |