![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, nedávno jsem si našel sám závislý na člověka držet těchto jednoduchých her, konkrétně střelců. A já mám všechny tyto čerstvé a nápadité náměty pro jednoduché držet muž střelec. Mám linii příběhu zbraní nepřítele atd. zpracovala k dokonalosti, tak i lovili pro některé freeware plnit můj nápad. To je, když jsem přišel k zastavení veškeré programy i najít buď hodnocení za týden nebo tak, nebo si musíte zaplatit. Teď jsem se považuje za zkušební, ale můj přítel, (kdo zaplatil za svůj software) mi řekl, že ho v průměru o 100 hodin na 10 minut stojí za to hry moje hra bude asi 20-30 minut ... tak jsem přemýšlela, jestli někdo mohl pomoci? + 30 denní zkušební verzi by se mi v pohodě, pokud tam nejsou žádné svobodného software, moje hra bude pouze jednoduché vzpomenete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud chcete, aby tento druh hry vy budete muset udělat sami. Jakákoli hra provedena pomocí software bude koše.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak tam byl program nazvaný tvůrce hry, nikdy jsem rearly pracuje, jak využít většina z toho, a já nejsem jistý, jaký druh her ho můžete vytvořit, ale je to (nebo alteast použila k) freeware. Nahlédněte tady.