![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hey όλους, πρόσφατα έχω βρέθηκα εθιστεί σε αυτές τις απλές ραβδί άνθρωπος παιχνίδια, ειδικά σκοπευτές. Και έχω όλα αυτά τα νωπά και ευφάνταστες ιδέες για έναν απλό άνθρωπο stick shooter. Έχω την ιστορία γραμμή όπλα εχθρός του κτλ όλα γίνονται για την τελειότητα, έτσι θηρεύονται για κάποια freeware να πραγματοποιήσει την ιδέα μου. Αυτό είναι όταν σταματήσει, όλα τα προγράμματα να βρω είτε δίκη για μια εβδομάδα ή έτσι, ή θα πρέπει να πληρώσουν. Τώρα έχω τη δίκη, αλλά θεωρείται ένας φίλος μου, (που καταβάλλεται για το λογισμικό), μου είπε, λαμβάνει σχετικά με τον μέσο όρο 100 ώρες για να κάνει 10 λεπτά του παιχνιδιού αξίζει να το παιχνίδι μου θα είναι περίπου 20-30 λεπτά καιρό ... Είμαι τόσο αναρωτιούνται αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει; 30 + ημέρες δίκη θα μου κάνει μια χαρά αν δεν υπάρχουν ελεύθερου λογισμικού, το παιχνίδι μου θα είναι απλό να θυμάστε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν θέλετε αυτό το είδος παιχνιδιού σας θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Κάθε παιχνίδι που υποβάλλονται με τη χρήση λογισμικού θα είναι άχρηστα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| και εκεί που πρέπει να χρησιμοποιείται ένα πρόγραμμα που ονομάζεται παιχνίδι maker, ποτέ δεν rearly εργαστεί για το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της, και δεν είμαι σίγουρος τι είδους παιχνίδια μπορεί να δημιουργήσει αλλά είναι (ή alteast που χρησιμοποιούνται να είναι) δωρεάν. Ρίξτε μια ματιά εδώ.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista | buckweed90 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4 Δεκ 2008 05:51 |
| Καλή καυστήρα / Δωρεάν | mpenney | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 17η Σεπ 2008 15:39 |
| Ψάχνετε για μια καλή freeware backup χρησιότητας | Carbon | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 5 Ιουλ 2008 13:40 |
| Μουσική επιμέλεια freeware; | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 3 | 4η Μαΐου 2008 13:10 |
| Τελευταία Freeware Version | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 21 Απρ 2008 13:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |