![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, nedavno sam pronašao ja sam ovisnik o čovjeku staviti ove jednostavne igre, posebno shooters. A ja imam sve te svježa i maštovite ideje za jednostavna stick man pucač. Imam priču line oružja neprijatelja itd. sve razrađen do savršenstva, tako da sam lovio za neki freeware za obavljanje moja ideja. To je kad sam zaustaviti, bilo koje programe se ne mogu naći ni suđenja za tjedan dana ili tako, ili ako moram platiti. Sada sam smatra suđenja, ali je prijatelj moj, (koji su plaćeni za svoj softver) mi je rekao, ona ga vodi u prosjeku 100 sati da vrijedi 10 minuta igre moje igra će biti oko 20-30 minuta ... pa sam zadivljen, ako itko može pomoći? 30 + dana suđenja bi mi sasvim u redu ako nema slobodnog softvera, moje igra će biti samo jednostavni sjetiti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako želite ove vrste divljači idete da su to učiniti sami. Bilo koja igra napravljena pomoću softvera će biti smeće.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i tamo se program zove igra maker, ja nikada rearly razrađen kako koristiti najviše ga, a nisam siguran kakav igre može stvoriti, ali je (ili alteast je nekad bio) freeware. Imaju izgled ovdje.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Da li je moguće pokrenuti freeware linux Ubuntu OS poput sa vidik | buckweed90 | Linux OS i alternativna | 5 | 4. prosinac 2008 05:51 |
| Dobro burner / Freeware | mpenney | Općenito Software Chat | 6 | 17. Ruj 2008 15:39 |
| Obličje za dobar freeware backup utility | Carbon | Općenito Software Chat | 3 | 5. srpnja 2008 13:40 |
| Glazba uređivanje freeware? | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 3 | 4. svibanj 2008 13:10 |
| Last Freeware Version | evilfantasy | Općenito Software Chat | 1 | 21. travanj 2008 13:38 |
| Thread Tools | |
| |