![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia minden, a közelmúltban, amit találtam magam függővé, hogy ezeket az egyszerű ember kibír játékok, shooters kifejezetten. És én ezeket a friss és kreatívabb ötletekkel egy egyszerű ember Stick mesterlövész. Nekem van a történet sor fegyverek ellenség stb minden dolgozott ki a tökéletes, ezért vadászott néhány freeware, hogy végezzen az én ötletem. Akkor jöttem, hogy megállt, a programok találom vagy próba egy hétre, vagy igen, vagy meg kell fizetnie. Most már úgy ítélte a tárgyalást, hanem a barátom, (aki fizetett a szoftver), azt mondta nekem, hogy meghozza neki átlagosan 100 órát, hogy 10 perc alatt ér a játék én játék lesz kb 20-30 perc ... Én úgy gondoltam, ha valaki tudna segíteni? a 30 + napos próbaverzió tenne nekem csak finom, ha nincs olyan szabad szoftver, a játék csak akkor lesz egyszerű emlékszem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha azt szeretnénk, hogy ez a fajta játék mész, hogy a csináld magad. Minden játék készült szoftver lesz szemétbe.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| is ott szokott lenni a program úgynevezett játék gyártó soha nem rearly dolgozott ki, hogyan kell használni a legtöbb, és nem vagyok biztos benne, hogy milyen játékokat úgy lehet létrehozni, de (vagy alteast korábban is) ingyenes. Érdemes megnézni itt.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lehet-e futtatni egy ingyenes operációs rendszer, mint a Linux Ubuntu-val kilátás | buckweed90 | Linux és OS Alternatív | 5 | 4. december 2008 05:51 |
| Jó író / Freeware | mpenney | General Chat szoftver | 6 | 17. Szeptember 2008 15:39 |
| Keresek egy jó backup freeware segédprogram | Carbon | General Chat szoftver | 3 | 5. július 2008 13:40 |
| Zene editing freeware? | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 3 | 4. május 2008 13:10 |
| Utolsó Freeware Version | evilfantasy | General Chat szoftver | 1 | 21. április 2008 13:38 |
| Téma eszközök | |
| |