![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, neseniai aš atsidūriau priklausomas nuo šios paprastos Stick vyras, žaidimai, Šaudyklės konkrečiai. Ir aš visa tai šviežia ir kūrybingų idėjų paprasta Stick vyras šaulys. Turiu story line ginklo priešų ir tt visi parengti iki tobulybės, todėl medžioti kai Freeware atlikti mano idėja. That's when I come to sustabdyti, bet programa manau yra arba per savaitę arba tiek teismą, ar jūs turite sumokėti. Dabar aš laikomi tyrime, tačiau mano draugas (kuris už jo programinė įranga) man pasakė, kad mano jo vidutiniškai 100 valandas padaryti 10 minučių vertės žaidimas Mano žaidimas bus maždaug 20-30 minučių ... so I'm wondering, jei kas galėtų padėti? 30 + day trial padarys man viskas gerai, jei nėra jokių laisvos programinės įrangos, mano žaidimas bus tik paprastas įsiminti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei norite šio žaidimo natūra you're going to daryti patys. Bet žaidimas pagamintas naudojant programinę įrangą, bus šiukšlinės.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai ten kažkada programą "Game Maker, aš niekada rearly dirbo, kaip naudotis dauguma, ir aš nežinau, kokios rūšies žaidimus galima sukurti bet jis (arba ji alteast anksčiau) nemokamos. Susipažinkite čia.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip linux ubuntu vista | buckweed90 | Linux & Alternative OS | 5 | Gruodis 4, 2008 05:51 |
| Gera Burner / Freeware | mpenney | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | 17 rugsėjis 2008 15:39 |
| Ieškote gero Freeware Backup | Carbon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 5 liepa 2008 13:40 |
| Muzikos redagavimo freeware? | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 3 | 4 gegužė 2008 13:10 |
| Last Freeware Version | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Balandis 21, 2008 13:38 |
| Temos įrankiai | |
| |