![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, pēdējā laikā es esmu atradis sev atkarīgi no šīs vienkāršās stick Vīrietis spēles, shooters īpaši. Un man ir visas šīs svaigu un iztēles idejas vienkāršs stick man shooter. Man ir stāsts līnija ieroču ienaidnieka etc strādāja, lai pilnība, tāpēc es medīt kādu freeware veikt mana ideja. Tas ir, kad es nāku, lai pārtrauktu jebkuru programmu varu atrast vai nu izpēti, nedēļu vai tā, vai Jums ir jāmaksā. Tagad es esmu uzskatīja tiesas, bet mans draugs, (kas jāmaksā par viņa programmatūras) man teica, ko tā veic viņam vidēji 100 stundas, lai 10 minūšu vērtību spēle mana spēle būs apmēram 20-30 minūtes garš ... tāpēc es esmu jautājums, ja kāds varētu palīdzēt? 30 + dienu izmēģinājuma darīs man tikai naudas sodu, ja tajā nav bezmaksas programmatūru, mana spēle būs tikai vienkārši atcerēties. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja vēlaties, lai šāda veida spēli jūs nāksies to darīt pats. Jebkurā spēlē, izmantojot programmatūru tiks trash.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī tur kādreiz programmu, ko sauc game maker, es nekad rearly strādājis, kā izmantot lielāko daļu no tā, un es neesmu pārliecināts, kāda veida spēles tas var radīt, bet tas ir (vai alteast agrāk būt) freeware. Vai meklēt šeit.
|
| Bookmarks |