![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, niedawno I've found myself uzależnionych od tych prostych stick man gier, konkretnie strzelanek. I mam wszystkie te świeże i twórcze pomysły na prostą strzelanką trzymać człowieka. Mam historię linii broni wroga itp wszystko do perfekcji, tak i polować na niektóre freeware do przeprowadzenia mój pomysł. To, kiedy dojdzie do zatrzymania, programy i znaleźć albo próbny na tydzień lub więcej, albo będziesz musiał zapłacić. Teraz już uważane procesu, ale mój przyjaciel, (która zapłaciła za jego oprogramowanie) powiedział mi, zajmuje mu średnio 100 godzin do 10 minut warte gry moja gra będzie około 20-30 minut ... so I'm wondering jeśli ktoś może pomóc? 30-dniowy okres próbny + zrobi mi dobrze, jeśli nie ma żadnych wolnego oprogramowania, moja gra będzie tylko zwykłą zapamiętać. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chcesz, aby tego rodzaju gra you're going to have to do it yourself. Każda gra się za pomocą oprogramowania będą kosza.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również nie był program o nazwie twórca gry, nigdy nie rearly pracował jak najbardziej do wykorzystania jej, a nie jestem pewien, jakie gry można utworzyć, ale to (lub alteast to były) freeware. Zajrzyj tu.
|
| Zakładki |