![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, recent l-am găsit eu dependent de aceste simplu stick man jocuri, Trăgători specific. Şi i-au toate aceste idei proaspete şi imaginaţie pentru un om simplu stick shooter. Am poveste linie de arme inamicului etc toate elaborat la perfectiune, asa ca am vânate pentru unele freeware de a realiza ideea mea. Asta e, atunci când am venit la un popas, toate programele i găsi sunt fie judecat pentru o săptămână sau aşa, sau dacă trebuie să plătească. Acum l-am considerat de proces, ci un prieten de-al meu, (care a plătit pentru software-ul) mi-a spus, este nevoie de el, în medie, 100 de ore pentru a pune în valoare de 10 minute de joc meu de joc va fi în jur de 20-30 minute ... Sunt atât de întrebam dacă cineva ar putea ajuta? un 30 + de zile, mi-ar face bine daca nu exista nici un software gratuit, jocul meu va fi simplu amintesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă doriţi ca acest tip de joc pe care îl va trebui să o fac singur. Orice joc face utilizând software-ul va fi de gunoi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine acolo pentru a fi utilizat un program numit joc de decizie, nu am lucrat rearly cum a utiliza cea mai mare parte a acesteia, şi nu sunt sigur ce fel de jocuri se pot crea dar este (sau alteast este folosit pentru a fi) freeware. Arunca o privire aici.