![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, nedávno som si našiel sám závislý na človeka držať týchto jednoduchých hier, konkrétne strelcov. A já mám všetky tieto čerstvé a nápadité námety pre jednoduché držať muž strelec. Mám líniu príbehu zbraní nepriateľa atď spracovala k dokonalosti, tak aj lovili pre niektoré freeware plniť môj nápad. To je, keď som prišiel k zastaveniu všetky programy i nájsť buď hodnotenie za týždeň alebo tak, alebo si musíte zaplatiť. Teraz som sa považuje za skúšobný, ale môj priateľ, (kto zaplatil za svoj softvér) mi povedal, že ho v priemere o 100 hodín na 10 minút stojí za to hry moja hra bude asi 20-30 minút ... tak jsem přemýšlela, jestli niekto mohol pomôcť? + 30 dňovú skúšobnú verziu by sa mi v pohode, ak tam nie sú žiadne slobodného softvéru, moje hra bude len jednoduché spomeniete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete, aby tento typ hry vy budete musieť urobiť sami. Každá hra vykonaná pomocou software bude koša.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak tam bol program nazvaný tvorca hry, nikdy som rearly pracuje, ako využiť väčšina z toho, a já nejsem istý, aký druh hier ho môžete vytvoriť, ale je to (alebo alteast použila k) freeware. Nahliadnite tady.