![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, недавно сам пронашао ја сам зависник о човеку ставити ове једноставне игре, посебно схоотерс. А ја имам све те свјежа и маштовите идеје за једноставна стицк ман пуцач. Имам причу лине оружја непријатеља итд све разрађен до савршенства, тако да сам ловио за неки фрееуаре за обављање моја идеја. То је кад сам зауставити, било које апликације се не могу наћи ни суђења за недељу дана или тако, или ако морам да плате. Сада сам сматра суђења, али је мој пријатељ, (који су плаћени за свој софтвер) ми је рекао, она га води у просеку 100 сати да важи 10 минута игре моје игра ће бити око 20-30 минута ... па сам задивљен, ако ико може помоћи? 30 + дана суђења би ми сасвим у реду ако нема слободног софтвера, моје игра ће бити само једноставни сетити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако желите, ове врсте дивљачи идете да су то учинити сами. Било која игра направљена помоћу софтвера ће бити смеће.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и тамо се програм зове игра макер, ја никада реарлы разрађен како користити највише га, а нисам сигуран какав игре може створити, али је (или алтеаст је некад био) фрееуаре. Имају изглед овде.