![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, son zamanlarda kendimi Bu basit çubuk adam oyunları için vurucuları özellikle bağımlı bulduk. Ve basit bir çubuk adam tetikçi için tüm bu yeni ve yaratıcı fikirler var. Ben, bu yüzden bazı ücretsiz için avlanabilmektedir benim fikrim gerçekleştirmek için hikayenin çizgi silah düşman vs tüm mükemmellik için çalıştım. O zaman durmak's, herhangi bir program bulduğumu bir hafta kadar için ya dava veya ödeme yapmak zorundasınız. Şimdi deneme olarak kabul ettik ama benim bir arkadaşım, (ki onun yazılım ücretli) bana dedi ki, bu ortalama 100 saat 10 dakika oyun değer için onu alır benim oyun yaklaşık 20-30 dakika kadar olacak ... eğer kimse yardımcı olabilir bende merak ediyorum? 30 + iyi bana yapardın günlük deneme varsa ücretsiz yazılım değildir, benim oyuna sadece hatırlamak kolay olacak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer oyunun bunu kendiniz yapmak zorunda olacak bu tür istiyorum. Herhangi bir oyun çöp olacak yazılımı kullanılarak yapılmıştır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi bir programın adı oyun yapımcısı olmak için kullanılan, ben rearly nasıl en kullanmak için çalıştı asla ve onu oluşturabilirsiniz oyun türünü emin değilim ama (veya alteast olması için kullanılır) bedava bir yazılımdır. Bir göz atın burada.