![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, недавно я знайшов себе залежним від цих простих ігор людини палицею, стрільців зокрема. І я всі ці нові і творчі ідеї для простої людини Shooter палицею. Я і так далі сюжетна лінія зброї противника всі розроблені до досконалості, так що я полював на деякий Freeware виконувати свої ідеї. Ось тоді я зупинився, будь-які програми я можу знайти, або суд протягом тижня або так, або вам доведеться платити. Тепер я розглянув суд, а мій друг, (які заплатили за його програмне забезпечення) розповів мені, йому на це знадобиться в середньому 100 годин, щоб 10 хвилин коштує ігри моя гра буде близько 20-30 хвилин ... так що я цікаво, якщо хто-небудь міг допомогти? + 30 денна пробна версія, що мені буде дуже здорово, якщо немає ніяких вільне програмне забезпечення, моя гра буде тільки прості пам'ятаю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо Ви хочете таку гру ви збираєтеся доведеться зробити це самостійно. Будь-яка гра з використанням програмного забезпечення буде сміття.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну ось раніше була програма під назвою Game Maker, я ніколи не працював rearly, як використовувати більшість, і я не впевнений, яку гру він може створити, але він (або вона alteast раніше) Freeware. Погляньте тут.