![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Си взех касапи в секция Файлове и намери играта ускорител софтуер. Аз съм начинаещ, когато става дума за този вид софтуер, и се чудеха, ако той в действителност може да ми помогне играят игри на моя лаптоп гладко - единствената игра е черно и бяло 2. Не мога действително живеят със закъснение в играта, която е последователна в цялата, но ако мога да се подобри, че със свободен и безопасен софтуер, за какво е направено навреди? Може ли някой, който предлагаме игра ускорител би било най-добре и всяко специално настройки или предпочитания, че трябва да използвате, че може да помогне много. Много благодаря предварително, KingO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще се намали на всички графики настройки в играта и да използва един от играта ускорители, посочени в Downloads секция.
Да използвам, за да използвате XP Пушене и това помогна малко, но тези ускорители може само да помогне малко. Черно и бяло 2 е велика игра, но е доста тежко на ресурсите. Тя също е игра, която претендира да тичам по certian нивото на хардуер и едва се прави така, и по-нататъшното ли в играта по-лошо става с по-големите количества др (A PET мразя мой). Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Много благодаря за съвета. Ще се намали появата на XP за изпълнение цели също да даде възможност Черно и бяло 2 да тече гладко? Знам, че моята графична карта не е нищо особено, нито е моя процесор, това е около средното за страната. Но имам инсталиран 4 пъти по-висока от размера на RAM на компютъра, първоначално трябваше (512MB - 2048mb). Знам за това, че лаптопа ми почти никога не използва половината от нея, така че има достатъчно налична свободна RAM. |
|
| |||
| |||
| Допълнителните овена ще помогне, разбира се, но на графики, които ще заемат най-голям toll.The друг софтуер, за повишаване ефективността на играта ще се затвори почти несъществени услуги и намаляване на използването на XPS resources.Thats всички те основно do.Do какво би помислил, за да направите сами, плюс more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Още веднъж, благодаря ви за съвета. Аз ще дам, че опитайте сега. |
|
| |||
| |||
| Имате ли нещо против мен питам какво графични карти ви лаптоп е?, Защото повечето лаптопи, освен ако не сте в действителност купя игрални един, само ще идват с вграден в един подобен Intel Graphics, в зависимост от дънната платка. Kadejd |
|
| |||
| |||
| Мобилност ATI Radeon X300. Мисля, че това е 64MB. Нищо специално. |
|
| |||
| |||
| Id Предполагам, че ще бъде един от вашите проблеми. Kadejd |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| : / Благодаря Krll |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черно-бели линии при стартиране Компютърна приучавам Давай от там | thomasbre | Общи Хардуер Чат | 2 | 28 май 2009 г. 18:59 |
| Черно & Бяло 2! Помощ! | matt123456789 | PC & конзолата Gaming | 1 | 16-то Aug 2008 05:59 |
| Черно & Бяло екрана изчезват | Matrox | Общи Софтуер Чат | 5 | 31 Юли 2008 15:48 |
| Моят монитор е отишло черно и бяло! | Sendron | Графика на карти & Монитори | 5 | 2-ро октомври 2007 09:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |