по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Игра ускорители [Консумация на Черно и бяло 2]

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 април 2008, 14:10
Член Група

Default Игра ускорители [Консумация на Черно и бяло 2]

Си взех касапи в секция Файлове и намери играта ускорител софтуер. Аз съм начинаещ, когато става дума за този вид софтуер, и се чудеха, ако той в действителност може да ми помогне играят игри на моя лаптоп гладко - единствената игра е черно и бяло 2.

Не мога действително живеят със закъснение в играта, която е последователна в цялата, но ако мога да се подобри, че със свободен и безопасен софтуер, за какво е направено навреди?

Може ли някой, който предлагаме игра ускорител би било най-добре и всяко специално настройки или предпочитания, че трябва да използвате, че може да помогне много.

Много благодаря предварително,

KingO.
Old 21 април 2008, 21:28
Номер на групата

Аз ще се намали на всички графики настройки в играта и да използва един от играта ускорители, посочени в Downloads секция.
Да използвам, за да използвате XP Пушене и това помогна малко, но тези ускорители може само да помогне малко.
Черно и бяло 2 е велика игра, но е доста тежко на ресурсите.
Тя също е игра, която претендира да тичам по certian нивото на хардуер и едва се прави така, и по-нататъшното ли в играта по-лошо става с по-големите количества др (A PET мразя мой).

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 22 април 2008, 07:19
Член Група

Много благодаря за съвета.

Ще се намали появата на XP за изпълнение цели също да даде възможност Черно и бяло 2 да тече гладко?

Знам, че моята графична карта не е нищо особено, нито е моя процесор, това е около средното за страната. Но имам инсталиран 4 пъти по-висока от размера на RAM на компютъра, първоначално трябваше (512MB - 2048mb). Знам за това, че лаптопа ми почти никога не използва половината от нея, така че има достатъчно налична свободна RAM.
Old 22 април 2008, 07:26
Номер на групата

Допълнителните овена ще помогне, разбира се, но на графики, които ще заемат най-голям toll.The друг софтуер, за повишаване ефективността на играта ще се затвори почти несъществени услуги и намаляване на използването на XPS resources.Thats всички те основно do.Do какво би помислил, за да направите сами, плюс more.Automatically.
Old 22 април 2008, 07:45
Член Група

Още веднъж, благодаря ви за съвета. Аз ще дам, че опитайте сега.
Old 4-ти май 2008 г., 07:13
Член Група

Имате ли нещо против мен питам какво графични карти ви лаптоп е?, Защото повечето лаптопи, освен ако не сте в действителност купя игрални един, само ще идват с вграден в един подобен Intel Graphics, в зависимост от дънната платка.

Kadejd
Old 4-ти май 2008 г., 13:45
Член Група

Мобилност ATI Radeon X300. Мисля, че това е 64MB. Нищо специално.
Old 4-ти май 2008 г., 15:14
Член Група

Id Предполагам, че ще бъде един от вашите проблеми.

Kadejd
Old 4-ти май 2008 г., 15:28
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Kadejd View Post
Id Предполагам, че ще бъде един от вашите проблеми.

Kadejd
Old 4-ти май 2008 г., 15:31
Член Група

: / Благодаря Krll
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Черно-бели линии при стартиране Компютърна приучавам Давай от там thomasbre Общи Хардуер Чат 2 28 май 2009 г. 18:59
Черно & Бяло 2! Помощ! matt123456789 PC & конзолата Gaming 1 16-то Aug 2008 05:59
Черно & Бяло екрана изчезват Matrox Общи Софтуер Чат 5 31 Юли 2008 15:48
Моят монитор е отишло черно и бяло! Sendron Графика на карти & Монитори 5 2-ро октомври 2007 09:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc