![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I vzal řezníci v sekci Ke stažení a zjistil, že hra akcelerátoru software. Jsem novic, pokud jde o tento druh softwaru, a divil se, pokud by skutečně pomůže mi hrát hry na mém notebooku hladšího - jedinou hru jsou černá a bílá 2. Mohu skutečně žít s lag ve hře, která je konzistentní v celém, ale pokud mohu zlepšit, aby se volný a bezpečný software, co je škoda, udělal? Může někdo navrhnout hru akcelerátoru, který by nejlépe a žádné zvláštní nastavení nebo nastavení mám použít, který může výrazně pomoci. Děkuji předem KingO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych snížit veškeré nastavení grafiky ve hře a použít jednu ze hry urychlovače je uvedeno v sekci Ke stažení.
I use používat XP Kuřák a trochu pomohl, ale tyto akcelerátory mohou jen trochu pomoci. Černá a bílá 2 je skvělá hra, ale je docela těžké na zdroje. Je to také hra, která tvrdí, že běží na certian na úrovni hardwaru a sotva se tak, a na další se dostanete do hry se dostává horší s větším úrovně atd. (A člověk z dolu). Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Díky moc za rady. By snížení vzhled XP pro účely výkonnosti také umožnit Černobílá 2 běžet příjemnější? Já vím, že moje grafická karta není nic zvláštního, a ani je můj procesor, je to asi průměr. Ale já mám nainstalovány 4 násobku paměti RAM v počítači původně měl (512mb - 2048megabajt). Vím, že na skutečnost, že můj notebook téměř nikdy využívá polovinu, takže je tam spousta volného RAM k dispozici. |
|
| |||
| |||
| Extra ram samozřejmě pomůže, ale jeho grafiky, která bude mít největší toll.The jiný software pro zvýšení herní výkonnosti bude vypne bez základních služeb a snížit XPS použití resources.Thats vše, co v podstatě do.Do co si myslíte, že by to udělat sami, plus more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Ještě jednou děkuji za radu. Dám že hned vyzkoušet. |
|
| |||
| |||
| Máte v paměti mi dotazem, co grafické kartě vašeho laptopu má?, Protože většina notebooků, pokud jste skutečně koupit herní jedno, jen přijít s postaven v jednom, jako je Intel grafiky, a to v závislosti na základní desce. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. Myslím, že je to 64 MB. Nic zvláštního. |
|
| |||
| |||
| Id myslím, že by byl jeden z vašich problémů. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| : / Díky Krll |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Černé a bílé čáry na spuštění počítačové zvyklý Go On tam | thomasbre | Obecné Hardware Chat | 2 | 28. května 2009 18:59 |
| Black & White 2! Pomoc! | matt123456789 | PC a herní konzole | 1 | 16. srpna 2008 05:59 |
| Black & White obrazovky zmizí | Matrox | Obecné Software Chat | 5 | 31. Červenec 2008 15:48 |
| Moje sledovat odešla černá a bílá! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 5 | 2. října 2007 09:09 |
| Thread Nástroje | |
| |