μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Παιχνίδι Accelerators [Χρησιμοποιείται για Ασπρόμαυροι 2]

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21η Απρ 2008, 14:10
Μέλος Ομάδα

Default Παιχνίδι Accelerators [Χρησιμοποιείται για Ασπρόμαυροι 2]

Πήρα κρεοπώλες στην ενότητα Downloads και διαπίστωσε το παιχνίδι επιταχυντή λογισμικού. Είμαι αρχάριος, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους λογισμικού, και αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε πράγματι να με βοηθήσει να παίξετε παιχνίδια για laptop ομαλότερη μου - το μοναδικό παιχνίδι που Ασπρόμαυροι 2.

Μπορώ να ζουν με την υστέρηση στο παιχνίδι αυτό είναι όλο, αλλά αν μπορώ να βελτιωθεί με την ελεύθερη και ασφαλή λογισμικά, τι είναι η ζημία;

Μπορεί κανείς που υποδηλώνουν επιταχυντή παιχνίδι θα είναι το πλέον και όλες οι ειδικές ρυθμίσεις ή θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις προτιμήσεις μου που μπορεί να βοηθήσουν πολύ.

Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων,

KingO.
Old 21η Απρ 2008, 21:28
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να μειώσει όλες τις ρυθμίσεις γραφικών στο παιχνίδι και να χρησιμοποιεί ένα από το παιχνίδι επιταχυντές που αναφέρονται στην ενότητα downloads.
Να χρησιμοποιήσω για την χρήση XP καπνιστής και βοήθησε λίγο, αλλά αυτές οι επιταχυντές μπορεί μόνο να βοηθήσει λίγο.
Black and White 2 είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά είναι αρκετά βαρύ για τους πόρους.
Είναι επίσης ένα παιχνίδι που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί σε επίπεδο hardware certian και μόλις το κάνει, και την περαιτέρω έχετε στο παιχνίδι είναι το χειρότερο γίνεται με μεγαλύτερα επίπεδα κλπ. (ΡΕΤ μίσος μου).

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 22 Απρ 2008, 07:19
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.

Θα μειώνοντας την εμφάνιση των XP για σκοπούς επιδόσεων επιτρέπουν επίσης Ασπρόμαυροι 2 ομαλότερη να τρέχει;

Ξέρω ότι μου κάρτα γραφικών δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, και δεν είναι δική μου επεξεργαστή, είναι σχετικά με το μέσο όρο. Αλλά έχω εγκαταστήσει 4 φορές το ποσό της μνήμης RAM του υπολογιστή που αρχικά είχαν (512MB - 2048mb). Ξέρω για ένα γεγονός που μου laptop σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιεί το ήμισυ του ποσοστού αυτού, οπότε υπάρχει αρκετό ελεύθερο RAM διαθέσιμη.
Old 22 Απρ 2008, 07:26
Ομάδα Δωρητών

Η επιπλέον ram θα βοηθήσει βεβαίως, αλλά το ότι τα γραφικά θα λάβει το μεγαλύτερο toll.The άλλο λογισμικό για την αύξηση των επιδόσεων ενός παιχνιδιού θα διακόπτης μη ουσιωδών υπηρεσιών και να μειώσουν τη χρήση του XPS resources.Thats όλα αυτά βασικά do.Do τι θα σκέφτονται να κάνετε μόνοι σας, συν more.Automatically.
Old 22 Απρ 2008, 07:45
Μέλος Ομάδα

Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα δώσουμε ότι ένα προσπαθήσουμε τώρα.
Old 4ης Μαΐου 2008, 07:13
Μέλος Ομάδα

Σας πειράζει ό, τι μου ζητούσε κάρτα γραφικών έχει το laptop;, επειδή οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές πραγματικότητα αν δεν αγοράσω ένα gaming ένα, θα έρθει μόνο με ένα ενσωματωμένο σε ένα όπως Intel γραφικών, ανάλογα με τη μητρική πλακέτα.

Kadejd
Old 4ης Μαΐου 2008, 13:45
Μέλος Ομάδα

ATI Mobility Radeon X300. Νομίζω ότι είναι 64MB. Τίποτα δεν ειδική.
Old 4ης Μαΐου 2008, 15:14
Μέλος Ομάδα

Id υποθέσει ότι θα είναι ένα από τα προβλήματά σας.

Kadejd
Old 4ης Μαΐου 2008, 15:28
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Kadejd View Post
Id υποθέσει ότι θα είναι ένα από τα προβλήματά σας.

Kadejd
Old 4ης Μαΐου 2008, 15:31
Μέλος Ομάδα

: / Ευχαριστώ Krll
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.