![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Πήρα κρεοπώλες στην ενότητα Downloads και διαπίστωσε το παιχνίδι επιταχυντή λογισμικού. Είμαι αρχάριος, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους λογισμικού, και αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε πράγματι να με βοηθήσει να παίξετε παιχνίδια για laptop ομαλότερη μου - το μοναδικό παιχνίδι που Ασπρόμαυροι 2.
Μπορώ να ζουν με την υστέρηση στο παιχνίδι αυτό είναι όλο, αλλά αν μπορώ να βελτιωθεί με την ελεύθερη και ασφαλή λογισμικά, τι είναι η ζημία; Μπορεί κανείς που υποδηλώνουν επιταχυντή παιχνίδι θα είναι το πλέον και όλες οι ειδικές ρυθμίσεις ή θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις προτιμήσεις μου που μπορεί να βοηθήσουν πολύ. Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων, KingO. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα ήθελα να μειώσει όλες τις ρυθμίσεις γραφικών στο παιχνίδι και να χρησιμοποιεί ένα από το παιχνίδι επιταχυντές που αναφέρονται στην ενότητα downloads.
Να χρησιμοποιήσω για την χρήση XP καπνιστής και βοήθησε λίγο, αλλά αυτές οι επιταχυντές μπορεί μόνο να βοηθήσει λίγο. Black and White 2 είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά είναι αρκετά βαρύ για τους πόρους. Είναι επίσης ένα παιχνίδι που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί σε επίπεδο hardware certian και μόλις το κάνει, και την περαιτέρω έχετε στο παιχνίδι είναι το χειρότερο γίνεται με μεγαλύτερα επίπεδα κλπ. (ΡΕΤ μίσος μου). Το σύστημά μου: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.
Θα μειώνοντας την εμφάνιση των XP για σκοπούς επιδόσεων επιτρέπουν επίσης Ασπρόμαυροι 2 ομαλότερη να τρέχει; Ξέρω ότι μου κάρτα γραφικών δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, και δεν είναι δική μου επεξεργαστή, είναι σχετικά με το μέσο όρο. Αλλά έχω εγκαταστήσει 4 φορές το ποσό της μνήμης RAM του υπολογιστή που αρχικά είχαν (512MB - 2048mb). Ξέρω για ένα γεγονός που μου laptop σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιεί το ήμισυ του ποσοστού αυτού, οπότε υπάρχει αρκετό ελεύθερο RAM διαθέσιμη. |
|
|
|||
|
|||
|
Η επιπλέον ram θα βοηθήσει βεβαίως, αλλά το ότι τα γραφικά θα λάβει το μεγαλύτερο toll.The άλλο λογισμικό για την αύξηση των επιδόσεων ενός παιχνιδιού θα διακόπτης μη ουσιωδών υπηρεσιών και να μειώσουν τη χρήση του XPS resources.Thats όλα αυτά βασικά do.Do τι θα σκέφτονται να κάνετε μόνοι σας, συν more.Automatically.
|
|
|
|||
|
|||
|
Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα δώσουμε ότι ένα προσπαθήσουμε τώρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας πειράζει ό, τι μου ζητούσε κάρτα γραφικών έχει το laptop;, επειδή οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές πραγματικότητα αν δεν αγοράσω ένα gaming ένα, θα έρθει μόνο με ένα ενσωματωμένο σε ένα όπως Intel γραφικών, ανάλογα με τη μητρική πλακέτα.
Kadejd |
|
|
|||
|
|||
|
ATI Mobility Radeon X300. Νομίζω ότι είναι 64MB. Τίποτα δεν ειδική.
|
|
|
|||
|
|||
|
Id υποθέσει ότι θα είναι ένα από τα προβλήματά σας.
Kadejd |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|