![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
I uze butchers u downloads sekciji i pronašao igru akcelerator softvera. Ja sam početnik kad je u pitanju ova vrsta softvera, začudi ako moze pomogne mi igramo na moj laptop glađe - jedini igra se Crno i bijelo 2.
Ja mogu zaista živjeti sa lag u igri, koja je u cijeloj dosljedni, ali ako ne mogu da poboljšaju i siguran slobodan softver, što je zla učinio? " Može bilo tko predloži igre akcelerator koji bi bio najbolji i bilo kojeg postavke ili postavke sam da bi trebao koristiti svibanj uvelike pomoći. Mnogobrojan hvala unaprijed, KingO. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja bi smanjila sve grafičke postavke u igri i korištenje jedne od divljači akceleratori spominje u downloads sekciji.
Koristim koristiti XP pušače i to malo pomoglo ali te akceleratori može samo pomoći malo. Crno i bijelo 2 je odlična igra, ali je prilično teška na resurse. To je igra koja zahtjeva za pokretanje na certian razini hardvera i jedva to čini, i dalje dobivate u igri poraziše ga dobije s većim nivoima itd. (A mrzim moj ljubimac). My System: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Puno hvala za Vaš savjet.
Biste smanjuje pojavu XP za izvođenje svrhe također dopustiti Crno i bijelo 2 do trčanje glatko? Znam da moja grafička kartica nije ništa posebno, niti je moj procesor, radi se o prosjeku. Ali imam instaliran 4 puta količinu RAM-a na računalu je izvorno (512MB - 2048mb). Znam za činjenicu da je moj laptop gotovo nikada ne koristi pola njega, tako da dosta slobodnog RAM dostupno. |
|
|
|||
|
|||
|
Dodatni ovna pomoći će, naravno, ali je grafika koja će preuzeti najveći toll.The drugi softver za povećanje performansi igre će isključiti bez bitnih usluga i smanjiti XPS korištenje resources.Thats svi oni u osnovi do.Do ono što mislite da bi do sebe, plus more.Automatically.
|
|
|
|||
|
|||
|
Još jednom, hvala vam za savjet. Ja ću dati da probajte sada.
|
|
|
|||
|
|||
|
Imate li nešto protiv mene pitate, da je ono što grafičkom karticom Vašeg laptopa ima?, Jer većina prijenosnih računala, osim ako stvarno kupiti gaming jedan, samo će doći s ugrađenom u jednoj poput Intel graphics, ovisno o matičnoj ploči.
Kadejd |
|
|
|||
|
|||
|
ATI Mobility Radeon X300. Mislim da je to 64MB. Ništa posebno.
|
|
|
|||
|
|||
|
Id Pretpostavljam da će biti jedna od Vaših problema.
Kadejd |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|